Follow us

"Πώς να διαχειριστώ αυτά τα μαλλιά;"| Η Μαίρη Συνατσάκη αναρωτιέται πώς θα αφαιρέσει το επίμονο τζελ από τα μαλλιά της

Το "πρωτόκολλο" περιποίησης που ακολούθησε για να αφαιρέσει αποτελεσματικά τα προϊόντα styling από τα μαλλιά της.

Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Ένα all time classic ερώτημα σχετικά με τα μαλλιά έθεσε η Μαίρη Συνατσάκη στα stories της στο Instagram, το οποίο πάμε στοίχημα ότι έχει προβληματίσει και εσένα τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου.

Ο λόγος για το υπερβολικό τζελ (ή οποιοδήποτε προϊόν styling) στα μαλλιά, που "πετρώνει" την τρίχα και μας δυσκολεύει πολύ στην αφαίρεσή του.

Οι ξανθές μπούκλες της Σύλβιας Δεληκούρα είναι έρωτας | Δες πώς θα τις αποκτήσεις κι εσύ

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη επικοινώνησε τον προβληματισμό της σχετικά με το πώς ακριβώς θα αφαιρέσει όλη την ποσότητα τζελ που ο γνωστός hairstylist, Στέφανος Βασιλάκης, εφάρμοσε στο κεφάλι της στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης. Στόχος του ήταν προφανώς να κρατήσει σταθερό το χτένισμα - αλογοουρά που της είχε φτιάξει αλλά και να πετύχει αυτό το sleek look που τόσο πολύ είναι στη μόδα τελευταία. Κι ενώ πράγματι δεν πετούσε ούτε μια τριχούλα, με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει όλους, η πραγματικότητα μετά τη φωτογράφιση δυσκόλεψε πολύ την Mairiboo, που δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί όλο αυτό το τζελ στα μαλλιά της - και όπως χαρακτηριστικά έγραψε, ο Στέφανος Βασιλάκης χρησιμοποίησε ολόκληρη τη συσκευασία στο κεφάλι της.

Φυσικά, οι απαντήσεις έπεσαν βροχή με πολλές κοπέλες να σπεύδουν να της στείλουν τα δικά τους hair tips, όπως έχουν δουλέψει για τις ίδιες. Και όπως αποκάλυψε λίγη ώρα μετά, η Μairiboo ακολούθησε το παρακάτω "πρωτόκολλο" έτσι ώστε να αφαιρέσει αποτελεσματικά κάθε ίχνος προϊόντος χωρίς να ταλαιπωρήσει πολύ τα μαλλιά της:

- Αρχικά, έβαλε μια ενυδατική μάσκα μαλλιών στα στεγνά μαλλιά της για μισή ώρα.

- Ξέβγαλε με ζεστό νερό.

- Συνέχισε με δύο χέρια σαμπουάν.

- Ξαναέβαλε μάσκα μαλλιών για πλήρη θρέψη και ενυδάτωση.

Παρατηρείς πιο αφυδατωμένα, θαμπά μαλλιά μετά την παραλία; 7 pro tips για να τα αναζωογονήσεις

Δες τα stories:

"Πώς να διαχειριστώ αυτά τα μαλλιά;"| Η Μαίρη Συνατσάκη αναρωτιέται πώς θα αφαιρέσει το επίμονο τζελ από τα μαλλιά της
μαιρη
μαιρη

Αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε εμείς σχετικά με αυτή τη διαδικασία είναι το εξής: Ενώ είναι σε γενικές γραμμές σωστή, και η μάσκα μαλλιών ή το conditioner πράγματι μαλακώνουν τα μαλλιά και "διαλύουν" τα προϊόντα styling, καλό είναι να μην προτιμάται το ζεστό νερό καθώς ταλαιπωρεί την τρίχα, ευνοεί το φριζάρισμα (αφού αφαιρεί την υγρασία από τα λέπια της) και μειώνει τη λάμψη των μαλλιών, κάνοντάς τα να δείχνουν θαμπά. Προτίμησε να τα ξεπλένεις με χλιαρό νερό ενώ αν αντέχεις το κρύο, τόσο το καλύτερο για εκείνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ