Follow us

Οι ξανθές μπούκλες της Σύλβιας Δεληκούρα είναι έρωτας | Δες πώς θα τις αποκτήσεις κι εσύ

Τα ξανθά, σγουρά μαλλιά της ηθοποιού είναι το απόλυτο καλοκαιρινό hairstyle.

Σύλβια Δεληκούρα NDP

Τα μακριά, ξανθά και πολύ χαρακτηριστικά μαλλιά της Σύλβιας Δεληκούρα δύσκολα τα ξεχνάς. Έχουν αυτό το ανάλαφρο σπάσιμο που πολλές γυναίκες προσπαθούν ανελλιπώς να αποκτήσουν με εργαλεία styling ή άλλους τρόπους αλλά και αυτό το messy style που είναι τόσο στη μόδα τα τελευταία χρόνια.

6 multitasking προϊόντα για τα μαλλιά που θα σου λύσουν τα χέρια

Η ίδια ωστόσο δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με τα πιο ονειρεμένα, curly hair που έχουμε δει τελευταία. Με λεπτές μπούκλες, πλούσιο όγκο και σε μια εξαιρετικά φωτεινή απόχρωση του ξανθού, που έδειχνε σαν να άνοιξε φυσικά από τον ήλιο, η γνωστή ηθοποιός έλαμπε στην κυριολεξία.

Δες το χτένισμα:

Loading...

Περιττό να αναφέρουμε πόσο καλοκαιρινό είναι το συγκεκριμένο χτένισμα ενώ αν τα μαλλιά σου έχουν μια τάση για να γίνονται σπαστά ή σγουρά, μπορεί να θεωρηθεί και low-maintenance για σένα, αφού άπαξ και δημιουργηθούν μπούκλες, τότε κρατάνε περισσότερο.

Παρατηρείς πιο αφυδατωμένα, θαμπά μαλλιά μετά την παραλία; 7 pro tips για να τα αναζωογονήσεις

Πώς θα τις αποκτήσεις

Αν ανήκεις στις γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά, τότε είσαι τυχερή αφού έχεις έτοιμες, υπέροχες μπούκλες αμέσως μετά το λούσιμο. Δώσε προσοχή ωστόσο στον τρόπο που στεγνώνεις και χτενίζεις τα μαλλιά σου, αλλά και στα haircare προϊόντα που χρησιμοποιείς, καθώς όλα παίζουν ρόλο στο πώς θα "κάτσουν" οι μπούκλες σου.

Αν ωστόσο έχεις ολόισια μαλλιά, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει λίγο. Η εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι για μπούκλες ή ισιωτική, κάτι που ωστόσο θα προτείναμε να αποφύγεις εξαιτίας της θερμότητας που ταλαιπωρεί την τρίχα. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις μπούκλες με τα ειδικά curling bands που τυλίγεις στα μαλλιά σου ή να ανατρέξεις σε ορισμένες μεθόδους που θα σου χαρίσουν μπούκλες χωρίς θερμότητα - και μπορείς να βρεις εδώ.

Αν τώρα έχεις σπαστά μαλλιά, είναι αρκετά εύκολο για σένα τόσο να δημιουργήσεις μπούκλες όσο και να τις κρατήσεις, καθώς αυτός ο τύπος μαλλιών είναι από τους πιο εύκολους στο να κρατήσουν σταθερό ένα χτένισμα για πολλές ώρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ