Δανάη Μπάρκα | Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Νέο κούρεμα και νέο χρώμα στα μαλλιά για την παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και την επιστροφή της στο πλατό του "Πάμε Δανάη", η Δανάη Μπάρκα επισκέφθηκε τον αγαπημένο της κομμωτή, Νικόλα Βιλλιώτη, για το απαραίτητο hair refresh μετά τις διακοπές.

Η Ευγενία Σαμαρά υιοθέτησε το makeup trend που αποθεώνουν σχεδιαστές και influencers

Ανεβάζοντας ένα story στο Instagram, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως για τη νέα σεζόν αποφάσισε να κάνει μια χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της. Τελικά όμως έκανε πολλά περισσότερα.

Πριν κάνει cornrows για το καλοκαίρι, η Δανάη Μπάρκα είχε αφήσει τα καστανόξανθα μαλλιά της να μακρύνουν, φτάνοντας μέχρι το ύψος της μέσης της. Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αποφάσισε να αφαιρέσει αρκετό από το μήκος τους, υιοθετώντας ένα φιλαριστό κούρεμα μετρίου μήκους, που φτάνει μέχρι το ύψος των κοκάλων του στέρνου. Τα μαλλιά της βάφτηκαν σε ένα βαθύ καστανό χρώμα, που θυμίζει αρκετά την τάση του expensive brunette, που βλέπαμε παντού την αρχή της χρονιάς.

Κατερίνα Καινούργιου | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που λατρεύουν και οι πιο διάσημες influencers

"Νέα σεζόν, νέο μαλλί, ίδια χαρά, ίδια μαγικά χέρια", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησςή της στο Instagram αποθεώνοντας για μία ακόμα φορά τον κομμωτή της.

Δες το νέο hair look της:


Η Ήβη Αδάμου φόρεσε το χρώμα κραγιόν που κολακεύει όλες τις μελαχρινές