Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά υιοθέτησε το makeup trend που αποθεώνουν σχεδιαστές και influencers

Η τάση στο μακιγιάζ που πολλές γυναίκες φοβούνται να τολμήσουν.

Ευγενία Σαμαρά Instagram

Αν ακολουθείς μερικές από τις πιο διάσημες διεθνείς influencers στο Instagram, τότε θα ξέρεις πολύ καλά πως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την στιγμή είναι το χρωματιστό eyeliner.

Summer Nail Art | 5 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα ωραιότερα σχέδια για τα νύχια

Loading...

Η Leonie Hanne, η Hailey Bieber και η Emili Sindlev είναι μόνο μερικά από τα it girls που έχουν τολμήσει το trend, το οποίο ξεκίνησε από τα catwalks του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα στους οίκους που ανέδειξαν τα χρωματιστά eyeliner στη Νο.1 τάση αυτήν την στιγμή είναι οι Versace, Prabal Gurung, Rixo και Paul & Joe.

Loading...

Αν και το χρώμα στο μακιγιάζ τείνει να τρομάζει πολλές γυναίκες, η Ευγενία Σαμαρά ήταν μία από εκείνες τις λίγες που τόλμησαν να υιοθετήσουν την τάση. Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Αφρική, πόζαρε περιτριγυρισμένη από έντονη βλάστηση και ντυμένη "βασίλισσα της μητέρας γης", έχοντας τονίσει το βλέμμα της με μία λεπτή γραμμή από κίτρινο μολύβι ματιών.

Το υπογράφουμε | Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Αν θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις το trend, ακολούθησε το παράδειγμα της Ευγενίας Σαμαρά και κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου πολύ απλό, έτσι ώστε το χρωματιστό eyeliner να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να αποφύγεις τυχόν υπερβολές και παραφωνίες.

Δες τη φωτογραφία της:

Loading...


Ευγενία Σαμαρά | Τα 3 δροσερά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ