Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που λατρεύουν και οι πιο διάσημες influencers

Αν και ultra luxury, γίνεται διαρκώς sold out.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Το απόλυτο Barbie girl της ελληνικής τηλεόρασης, η Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα μπορούσε παρά να έχει πάθος με οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά. Ξέρεις ήδη την αγάπη της για τα μακριά extensions, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τα glosses και το έντονο contouring. Γνωρίζεις όμως ποιο είναι το άρωμα, που φορά τα τελευταία χρόνια;

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

Το αγαπημένο άρωμα της Κατερίνας Καινούργιου

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε ένα πρόσφατο Q&A στο προφίλ της στο Instagram, το αγαπημένο της άρωμα είναι το Baccarat Rouge 540 του Maison Francis Kurkdjian (atticadps.gr). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άρωμα στους κόλπους της beauty κοινότητας, που αποθεώνουν πολλές από τις πιο διάσημες διεθνείς influencers, με αποτέλεσμα να γίνεται διαρκώς sold out -παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία ultra luxury επιλογή.

Κατερίνα Καινούργιου | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που λατρεύουν και οι πιο διάσημες influencers

Στις νότες κορυφής συναντάμε το γιασεμί και το σαφράν, ενώ στην καρδιά το πικραμύγδαλο από το Μαρόκο και το κεδρόξυλο. Στη βάση του κυριαρχούν τα ξύλα, το musk και το γκρίζο άμπαρο.

Ζωζώ Σαπουντζάκη | Το άρωμα με το οποίο ξετρέλαινε τα ανδρικά πλήθη τη δεκαετία του 1960

Πέρα από τη σαγηνευτική εσάνς του, ένας ακόμα από τους λόγους που είναι τόσο αγαπητό είναι το πόσο μεγάλη διάρκεια έχει, ειδικά αν αρωματιστείς στα σημεία-κλειδιά του σώματος, όπως η βάση των καρπών, ο λαιμός και το πίσω μέρος των γονάτων. Αν και luxury buy, αξίζει σίγουρα να "επενδύσεις" σε αυτό.

10 -ακόμα- Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ