Follow us

Τηλεοπτικές πρεμιέρες | Αυτό το κοινό χαρακτηριστικό είχαν τα hair looks που επέλεξαν οι παρουσιάστριες

Spoiler alert: Αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας στα μαλλιά.

ελένη μενεγάκη Instagram

Μέρα πρεμιέρας η σημερινή πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη, αφού πολλές ήταν οι ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές που έκαναν δυναμικό ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση, δίνοντας το έναυσμα για μια ιδιαιτέρως δημιουργική χρονιά.

Η προσοχή ωστόσο δόθηκε, φυσικά, στις κεντρικές παρουσιάστριες, οι οποίες ομόρφυναν το πλατό με το ανανεωμένο look τους αλλά και τη θετική τους αύρα και διάθεση. Πέρα από τις δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν για να κάνουν ποδαρικό στη νέα τηλεοπτική σεζόν, αξίζει να σχολιάσουμε και τα beauty looks τους, τα οποία τις έκαναν να λάμπουν κυριολεκτικά.

Τηλεοπτικές πρεμιέρες | Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες στην πρώτη τους εμφάνιση

Πιο αναλυτικά, οι κυρίες που εμφανίστηκαν στους δέκτες μας σήμερα από το πρωί μέχρι και αργότερα μέσα στην ημέρα ήταν οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαρία Αναστασοπούλου, Δούκισσα Νομικού, Ελεονώρα Μελέτη, Δανάη Μπάρκα, Τατιάνα Στεφανίδου, Eλένη Χατζίδου, Κατερίνα Καινούργιου και Ελένη Μενεγάκη. Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων; Τα ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά ή μπούκλες που επέλεξαν σαν go-to χτένισμά τους, ένα hairstyle που ξεχωρίζει διαχρονικά για την casual κομψότητά του και που προτιμάται από τις περισσότερες γυναίκες ακριβώς επειδή είναι passepartout και ταιριάζει με όλα. Μόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη Δανάη Μπάρκα επέλεξαν ένα ίσιο hairstyle, χωρίς ωστόσο να μπορεί να θεωρηθεί sleek και αυστηρό, καθώς θέλησαν να του δώσουν ένα πιο χαλαρό, επιμελώς ατημέλητο vibe.

Παράλληλα, όλες τους υιοθέτησαν ένα μακιγιάζ απόλυτα εναρμονισμένο και προσαρμοσμένο στο δικό τους στιλ, που αναδείκνυε τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά και τόνιζε το χρώμα των μαλλιών και των ματιών τους.

Δες αναλυτικά παρακάτω το beauty look που υιοθέτησαν οι παρουσιάστριες:

Δούκισσα Νομικού

Τηλεοπτικές πρεμιέρες | Αυτό το κοινό χαρακτηριστικό είχαν τα hair looks που επέλεξαν οι παρουσιάστριες

Loading...

Ελεονώρα Μελέτη

Loading...

Ελένη Μενεγάκη

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Loading...

Δανάη Μπάρκα

δανάη μπάρκα

Ελένη Χατζίδου

Loading...
χατζίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

τατιάνα στεφανίδου

Κατερίνα Καινούργιου

κατερίνα καινούργιου

Μαρία Αναστασοπούλου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ