Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το φετινό φθινόπωρο σύμφωνα με το Pinterest

Spoiler alert: Τα μπορντό και τα μαύρα μανικιούρ δεν είναι μέσα σε αυτές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το φθινόπωρο είναι πλέον εδώ κι αυτό σημαίνει πως ένα νέο "κύμα" τάσεων έρχεται να μας συνεπάρει. Ενώ τα μπορντό, κυπαρίσσι και μαύρα νύχια εξακολουθούν να αποτελούν safe και stylish επιλογές, τα νέα trends, σύμφωνα με το Pinterest τουλάχιστον, καλούν για ενδιαφέροντα nail art designs που θα ανανεώσουν το στιλ σου. Δες παρακάτω ποιες είναι οι ανερχόμενες τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο '22 και πάρε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο nail salon:

Glazed Tips | Η μίνιμαλ τάση στα νύχια που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες

Νύχια φθινόπωρο '22 | Οι τάσεις σύμφωνα με το Pinterest

Half Moon Nails

Με αύξηση της τάξεως του 334.78% στις αναζητήσεις, τα half moon nails είναι σίγουρο πως θα μας απασχολήσουν πολύ αυτή τη σεζόν. Το καλύτερο με την εν λόγω τάση για το φθινόπωρο '22 είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να την κάνεις "δική σου" επιλέγοντας είτε neutral, είτε πιο έντονα χρώματα.

Glass Nails

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι τελείως διαφορετικό, ρίξε μια ματιά στα glass nails. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο μανικιούρ, το οποίο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των beauty addicts με τις αναζητήσεις στο Pinterest να έχουν αυξηθεί κατά 170.27%.

Cow Print

Τo animal print φαίνεται πως επιστρέφει στη μόδα. Αντί για το κλασικό λεοπάρ, τόλμησε ένα μανικιούρ με cow print, που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι beauty lovers έχουν ήδη προσθέσει το εν λόγω nail look στα boards τους αφού οι αναζητήσεις για cow print nails έχουν αυξηθεί κατά 133.33%.

Το μανικιούρ που ζητούν όσο κανένα άλλο τα it κορίτσια του Λονδίνου αυτή την στιγμή

Pearl Nails

Ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις νέα πνοή στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι διακοσμώντας το με μικρές πέρλες. Οι αναζητήσεις για pearl nails έχουν αυξηθεί κατά 112.90%, μαρτυρώντας πως και αυτή η τάση θα μας απασχολήσει πολύ φέτος το φθινόπωρο.

Navy Blue

Σε εσένα που έχεις βαρεθεί τα κλασικά μαύρα νύχια για το φθινόπωρο, προτείνουμε να δοκιμάσεις να τα βάψεις σε ένα πολύ σκουρόχρωμο navy blue. Προμηθεύσου άμεσα ένα βερνίκι σε αυτήν την απόχρωση γιατί η αύξηση της τάξεως του 108.33% στις αναζητήσεις για navy blue nails μαρτυρά πως σύντομα θα γίνουν sold out.

Taupe

Τα neutral νύχια εξακολουθούν να είναι στη μόδα, όπως μαρτυρά η αύξηση της τάξεως του 93.10% στις αναζητήσεις για taupe nails.

Smiley Nails

Αν σου αρέσουν τα fun μανικιούρ, τότε ζήτησε από τη manicurist να δημιουργήσει smiley faces στα νύχια σου. Οι αναζητήσεις για smiley nails έχουν αυξηθεί κατά 81.82% οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είσαι η μόνη.

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε το nail trend που αγαπούν οι πιο κομψές γυναίκες τώρα

Peach Nails

Αν δεν νιώθεις έτοιμη ακόμα να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι, βάψε τα νύχια σου σε μία "μεταβατική" απόχρωση. Με αύξηση 75,44% στις αναζητήσεις για peach nails, το ροδακινί είναι σίγουρα μια καλή επιλογή.

Marble Nails

Επιστρέψαμε στο 2015; Έτσι φαίνεται αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι αναζητήσεις για "μαρμάρινα" νύχια έχουν αυξηθεί κατά 58,73%.

Zebra Print

Θυμάσαι που είπαμε προηγουμένως ότι το animal print επιστρέφει στη μόδα; Αν δεν σου αρέσει το cow, πειραματίσου με το zebra print. Στο Pinterest θα βρεις πολλές ιδέες αφού οι αναζητήσεις για αυτού του είδους τα μανικιούρ έχουν αυξηθεί κατά 55.74%.

Nail Trends | Οι 7 μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια του φετινού φθινοπώρου