Follow us

Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας | Το wow μακιγιάζ που έκανε ολομόναχη

To μοντέλο τράβηξε σαν μαγνήτης όλα τα βλέμματα.

Έβελυν Καζαντζόγλου Instagram

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία κατάφερε να μαγέψει τα πλήθη και να κάνει ακόμα και τα διεθνή μέσα να μιλούν για εκείνη. Μετά τη Βίκυ Καγιά και την Τόνια Σωτηροπούλου, η γοητευτική influencer και μοντέλο παρέδωσε μαθήματα στιλ αλλά και... μακιγιάζ, τραβώντας σαν μαγνήτης όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ Βενετίας | Φόρεσε το χρώμα σκιάς που κολακεύει όλες τις καστανομάτες

Πιο συγκεκριμένα, η Έβελυν Καζαντζόγλου έλαμψε στη μάξι τουαλέτα της δια χειρός Βασίλη Ζούλια αλλά και χάρη στο όλο glam μακιγιάζ της που επιμελήθηκε μόνη της. Ναι καλά άκουσες, το άψογο, επαγγελματικό αποτέλεσμα που θαυμάζουμε στις φωτογραφίες δεν είναι έργο κάποιου επιφανούς makeup artist, αλλά δημιουργήθηκε από την ίδια.

Αναλυτικότερα, προτίμησε να κινηθεί σε nude, μπεζ και καφέ αποχρώσεις, που ταίριαζαν απόλυτα με τα φλογερά κόκκινα μαλλιά της. Δύο πράγματα μάς τράβηξαν την προσοχή: Η λεπτή γραμμή μαύρου eye liner στα μάτια της αλλά και το nudish brown κραγιόν στα χείλη της. Το ρουζ παρέμεινε διακριτικό στα μήλα της ενώ το bronzer χρησιμοποιήθηκε με φειδώ σε όλο το πρόσωπο, ώστε να δώσει την απαραίτητη sunkissed λάμψη. Το ίδιο και το highlighter, που ωστόσο έκανε τη διαφορά στις γωνίες και στα ζυγωματικά της.

Tην εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα κυματιστά μαλλιά της, τα οποία επίσης έφτιαξε μόνη της, αλλά και το hot red μανικιούρ της, με το κατακόκκινο χρώμα να δείχνει ιδανικό στα μακριά οβάλ νύχια της.

Έβελυν Καζαντζόγλου | Πώς θα κάνεις το signature, σέξι, γεμάτο όγκο χτένισμά της μέσα σε 5' (το πολύ)

Δες το look:

Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας | Το wow μακιγιάζ που έκανε ολομόναχη
έβελυν
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ