Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ Βενετίας | Φόρεσε το χρώμα σκιάς που κολακεύει όλες τις καστανομάτες

Η σκιά ματιών που τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα πολύ γλυκό βλέμμα.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, τα καστανά μάτια έχουν το προτέρημα να υποστηρίζουν σχεδόν όλα τα χρώματα σκιών. Μπορεί μια συντριπτική πλειονότητα να θεωρεί ότι οι σκιές που κολακεύουν τα καστανά μάτια περιορίζονται σε καφέ, nude και πάντα γήινες αποχρώσεις, η αλήθεια είναι όμως ότι οι περισσότερες σκιές, εφόσον εφαρμοστούν σωστά, δείχνουν άψογες πάνω τους.

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που κολακεύει τέλεια τα καστανά μάτια

Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά και η Τόνια Σωτηροπούλου, ορκισμένη μελαχρινή, που δείχνει να προτιμά το nude μακιγιάζ όχι μόνο στην καθημερινότητά της αλλά και στις πιο επίσημες εξόδους της. Παρόλα αυτά, στην πρόσφατη επίσημη εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας, αυτό που ξεχώριζε ιδιαίτερα στο πρόσωπό της ήταν η σκιά ματιών, που φώτιζε όσο τίποτα άλλο τα μεγάλα καστανά μάτια και το γλυκό βλέμμα της. Μάλιστα, μας έκανε ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι το μακιγιάζ το έκανε μόνη της, χωρίς τη βοήθεια κάποιου makeup artist - κι όμως, το αποτέλεσμα φάνηκε τόσο επαγγελματικό.

Ήβη Αδάμου | Φόρεσε εκείνο το χρώμα σκιάς που φωτίζει υπέροχα τα καστανά μάτια

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός φόρεσε μια σαμπανί-ροζ σκιά που έκανε πολύ ενδιαφέροντα παιχνιδίσματα ανάλογα με τον φωτισμό. Επιπλέον, φαίνεται ότι εφάρμοσε ελάχιστο highlighter στο κέντρο του βλεφάρου, ώστε να κάνει ακόμα πιο έντονη τη λάμψη στα μάτια και να τα κάνει να ξεχωρίζουν από μακριά. Τέλος, αυτή η σκιά, εκτός του ότι φωτίζει και αναδεικνύει το καφέ χρώμα των ματιών της, τα κάνει να φαίνονται και πολύ μεγαλύτερα και λαμπερά. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το ροζ και όλες οι αποχρώσεις του δίνουν την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου σχήματος στα μάτια ενώ παράλληλα γλυκαίνουν όσο τίποτα άλλο το βλέμμα. Το ίδιο ακριβώς εφέ χαρίζει και το highligher, αν εφαρμοστεί με φειδώ στο κέντρο του βλεφάρου.

Δες το look:

Loading...
Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ Βενετίας | Φόρεσε το χρώμα σκιάς που κολακεύει όλες τις καστανομάτες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ