Follow us

Ράνια Τζίμα | Έκανε το sleek bob καρέ κούρεμα που επιλέγουν και οι πιο διάσημες fashionistas του κόσμου

Το αυστηρό καρέ κούρεμα που επέλεξε η παρουσιάστρια βρίσκεται στις τελευταίες τάσεις μαλλιών για το φετινό φθινόπωρο.

Ράνια Τζίμα NDP

Άλλη μια διάσημη Ελληνίδα που όχι μόνο ανανέωσε το κούρεμά της ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και επέλεξε να υιοθετήσει μια από τις πιο κομψές και it κουπ για το φετινό φθινόπωρο/χειμώνα. Ο λόγος για τη Ράνια Τζίμα, μια από τις πιο chic παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία παρότι θέλει να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να μην τραβάει πάνω της τα αδιάκριτα βλέμματα, καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει για το στιλ και την αβίαστη κομψότητά της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εμπιστεύτηκε τον αγαπημένο της hairstylist, Πάνο Καλλίτση, ο οποίος επιμελείται τα μαλλιά των περισσότερων διάσημων Ελληνίδων και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του καθώς το κοντό, sleek καρέ που έκανε μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ματίνα Νικολάου | Υιοθέτησε το blunt lob, την τελευταία τάση στα κουρέματα

Η παρουσιάστρια, που σχεδόν πάντα είχε ένα μακρύ καρέ ή ένα μετρίου μήκους μαλλί που έφτανε λίγο κάτω από τους ώμους, εμφανίστηκε με ένα ολόισιο, αυστηρό bob που ξεπερνούσε για λίγους πόντους το πηγούνι της. Τα μαλλιά ήταν κομμένα σε ένα μήκος, που ήταν ενιαίο, χωρίς καθόλου φιλάρισμα, πιστό στις τελευταίες τάσεις για το φετινό φθινόπωρο/χειμώνα. Το χρώμα διατηρήθηκε στο κλασικό ξανθό με την πιο σκούρα ρίζα, μια απόχρωση που την χαρακτηρίζει απόλυτα ενώ φωτίζει όσο τίποτα άλλο το πρόσωπό της. Περιττό να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα επιλέγεται φανατικά από τις διασημότερες fashionistas παγκοσμίως.

Στο κομμωτήριο η Μαρία Μπεκατώρου | Το φωτεινό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της είναι ό, τι πιο hot-right-now

Δες το hair look:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ