Follow us

Clean Makeup | Η no.1 τάση μακιγιάζ τώρα είναι η all time classic αγαπημένη των royals

Oι Kate Middleton, Meghan Markle και Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας αγαπούσαν ανέκαθεν το φυσικό, διακριτικό μακιγιάζ που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends φέτος.

Kate Middleton Splash News/Ideal Image

Ο όρος "clean makeup" είναι σχετικά καινούριος και ορίζει ουσιαστικά το "καθαρό" μακιγιάζ που γίνεται με όσο το δυνατόν λιγότερο layering προϊόντων, σε nude και απαλές αποχρώσεις. Εν ολίγοις, αναφέρεται στο διακριτικό μακιγιάζ ή στο no makeup look που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, και πλέον υιοθετούνται ακόμα και στο red carpet.

Παρ´όλο που αυτό το makeup trend έγινε ευρέως γνωστό κυρίως μέσω των social media αλλά και των διάσημων μοντέλων που το υιοθετούσαν στα off duty looks τους (βλ. Hailey Bieber, αδελφές Hadid, Kendall Jenner κλπ), οι Γαλαζοαίματες το αγαπούσαν από πολύ νωρίτερα.

Πολύ πριν γίνει τόσο δημοφιλές ανάμεσα στις beauty & fashion addicts, και πλήθος tutorials κυκλοφορήσουν σχετικά με το πώς να το πετύχεις σωστά, οι Kate Middleton, Meghan Markle και Letizia της Ισπανίας ήταν μόνο μερικές από τις royals που το προτιμούσαν όχι μόνο στην καθημερινότητά τους αλλά και επίσημες εμφανίσεις τους. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ άλλωστε ότι η Meghan Markle στον γἀμο της με τον Πρίγκιπα Harry είχε βαφτεί τόσο διακριτικά και φυσικά, που σχεδόν φαινόταν αμακιγιάριστη.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ