Follow us

Επιδερμίδα που "διψά" για ενυδάτωση μετά τις διακοπές; Τότε χρειάζεσαι αυτά τα προϊόντα asap

Τα skincare προϊόντα που θα σου χαρίσουν αποδεδειγμένα πιο ενυδατωμένη, σφριγηλή επιδερμίδα το φθινόπωρο.

skin iStock

Αφυδατωμένη επιδερμίδα: Δύο λέξεις που αφορούν τις περισσότερες γυναίκες με το πέρας του καλοκαιριού και των διακοπών. Όσο ωραίος κι αν είναι ο ήλιος και η θάλασσα, είναι γεγονός ότι η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, εξαιτίας διαφόρων παραγόντων.

Ποιοι είναι αυτοί;

Ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες, το αλάτι ή το χλώριο, ο αέρας ή ακόμα και τα κλιματιστικά που χρησιμοποιούμε κατά κόρον τους τελευταίους μήνες, αποτελούν τους σίγουρους λόγους για τους οποίους ενδέχεται να εμφανίζεις τραχύτητα, αίσθηση τραβήγματος, θαμπάδα ακόμα και ξεφλούδισμα, συμπτώματα που δείχνουν ότι είναι πιθανόν το δέρμα σου να έχει αφυδατωθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, η εμφάνιση λεπτών γραμμών που συμβαίνει σε νεαρές ηλικίες είναι ένδειξη αφυδάτωσης (ή φωτογήρανσης) και όχι φυσικά αποτέλεσμα φυσιολογικής γήρανσης.

Στην ουσία, μιλάμε για την έλλειψη νερού ή υγρασίας στην επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, με αποτέλεσμα αυτό να χάνει την ελαστικότητά του. Επηρεάζει όλους τους τύπους επιδερμίδας, είτε έχεις λιπαρό είτε ξηρό ή κανονικό δέρμα αλλά και όλες τις ηλικίες. Αντιλαμβάνεσαι λοιόν την τεράστια σημασία της ενυδάτωσης προσώπου, που δεν πρέπει να αμελείται για κανέναν λόγο.

Τι γίνεται λοιπόν αν έχεις εκτεθεί στον ήλιο και στη ζέστη και νιώθεις το δέρμα σου ταλαιπωρημένο και φουλ αφυδατωμένο; Ευτυχώς, υπάρχει λύση αφού, με εντατική περιποίηση και χρήση συγκεκριμένων προϊόντων, μπορείς να πετύχεις σωστή ενυδάτωση προσώπου έτσι ώστε να είναι αυτό σφριγηλό, λαμπερό και νεανικό.

Η σειρά AQUA BEELICIOUS για τη σωστή ενυδάτωση προσώπου

Εμείς σού προτείνουμε τη σειρά της Apivita, AQUA BEELICIOUS, με προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου, μετά το καλοκαίρι. Πρόκειται για έναν δροσερό συνδυασμό super ενυδατικών συστατικών από λουλούδια και μέλι, που αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας και την αναζωογονεί.

Το booster ενυδάτωσης της Apivita

Με water gel ελαφριά υφή, απορροφάται άμεσα, ενυδατώνει, εξισορροπεί και ενδυναμώνει την επιδερμίδα, ενώ καταπραΰνει τις ατέλειές της χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση του με πρεβιοτικά. Aν μάλιστα συνδυαστεί με την κρέμα AQUA BEELICIOUS, τα αποτελέσματα στο δέρμα θα είναι μοναδικά. Η σούπερ ενυδατική αυτή σειρά έχει την ικανότητα να κλειδώνει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας μέχρι και 2 φορές περισσότερο και να χαρίζει έως και 62% πιο αποτελεσματική ενυδάτωση προσώπου.

Επιδερμίδα που "διψά" για ενυδάτωση μετά τις διακοπές; Τότε χρειάζεσαι αυτά τα προϊόντα asap
apivita

Some extra info

Tα προϊόντα της Apivita έχουν έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης καθώς και ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, μιας και η εταιρεία είναι πιστή στη δέσμευσή της για μια "καθαρή" ομορφιά.

Μάθε περισσότερα για τη σειρά AQUA BEELICIOUS στο www.apivita.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ