Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα χρώματα μαλλιών του φετινού φθινοπώρου

Τώρα ξέρεις τι θα ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πες την αλήθεια: Εάν βάφεις τα μαλλιά σου, αποκλείεται να μην έχεις αναρωτηθεί ποια χρώματα μαλλιών θα είναι in το φθινόπωρο του '22. Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες μετά τις διακοπές, ιδίως αν έχει αρχίσει να φαίνεται και η ρίζα.

Αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου και αναρωτιέσαι κι εσύ τι χρώμα βαφή να επιλέξεις και ποια θα σου ταιριάζει καλύτερα, σού έχουμε νέα: Σύμφωνα με τους ειδικούς, δύο είναι οι κύριες αποχρώσεις που θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα του ᾽22, κι αυτές είναι το καστανό και το ξανθό.

Δούκισσα Νομικού | Υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις μαλλιών του φθινοπώρου

Ναι καλά άκουσες, φαίνεται ότι οι περισσότερες γυναίκες προσανατολίζονται είτε στις θερμές αποχρώσεις του καστανού είτε στις πιο γλυκές, less is more ξανθές, για τα μαλλιά τους. Οι κόκκινες βαφές, ειδικά οι πολύ σκούρες, φαίνεται ότι θα μείνουν στην αφάνεια, τουλάχιστον για λίγο καιρό και θα αντικατασταθούν κυρίως από το γνωστό κι αγαπημένο strawberry blonde.

Επομένως, είτε θέλεις να ανανεώσεις το χρώμα σου είτε να τα βάψεις για πρώτη φορά, έχε υπόψη σου ότι οι τάσεις προκρίνουν το clean beauty, τη φυσική ομορφιά που πάντα είναι αριστοκρατική. Έτσι, το σκούρο καστανό της Meghan Markle ή το chestnut brown της Kate Middleton είναι οι σίγουρες αποχρώσεις που θα σου χαρίσουν αυτό το "ακριβό" look που αποπνέουν και οι Δούκισσες.

Αν πάλι είσαι fan του ξανθού, το honey blonde ή το καστανόξανθο θα σου εγγυηθούν μια σέξι θηλυκότητα που όμως δεν "φωνάζει" από μακριά (βλ. Hailey Bieber ή Margot Robbie).

Βέβαια, αν θες να κάνεις τη διαφορά και να φωτίσεις πολύ τα μαλλιά σου, το Barbie Blonde, μια εξαιρετικά λαμπερή απόχρωση του ξανθού που είναι εμπνευσμένη ξεκάθαρα από την αγαπημένη κούκλα της Mattel, είναι η ιδανική επιλογή για σένα - και είναι ό, τι πιο hot-right-now.

Barbie Blonde | Η απόχρωση ξανθού που έχει κερδίσει τις πιο δημοφιλείς fashionistas φέτος

Beauty Editor's tip:

Αυτό που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα ωστόσο είναι η σωστή φροντίδα των μαλλιών και του τριχωτού, ιδίως μετά τις διακοπές και κυρίως αν έχεις μακριά μαλλιά. Καμία δεν θέλει μακριά, μέχρι τη μέση, μαλλιά, γεμάτα ψαλίδα και ταλαιπωρημένες άκρες. Εκτός του ότι δεν δείχνουν υγιή και λαμπερά, η όποια βαφή δεν θα απλωθεί καλά και φυσικά δεν θα δείξει καθόλου όμορφα στα μαλλιά σου. Επιπλέον, έχε στο μυαλό σου ότι και το τριχωτό θέλει περιποίηση με τα σωστά προϊόντα, καθώς ένα μη υγιές τριχωτό δεν μπορεί να ευνοήσει την ανάπτυξη υγιών μαλλιών που ακτινοβολούν λάμψη.

Φροντίδα μαλλιών μετά τις διακοπές | Όλα τα βήματα για να επαναφέρεις τη λάμψη τους