Follow us

Βίκυ Καγιά | Το χτένισμά της στην πρεμιέρα του GNTM5 είναι το πλέον κολακευτικό για κάθε 40+ γυναίκα

Η επιστροφή της στο πλατό του GNTM ήταν -of course- "συγκλό".

Βίκυ Καγιά Instagram

Είτε είσαι fan του GNTM, είτε όχι, δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις ότι κάθε χρονιά η Βίκυ Καγιά κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο πλατό του ριάλιτι μοντέλων. Αν και η μόδα είναι η ειδικότητά της, εμείς βρίσκουμε πάντα beauty inspo σε αυτές. Αυτή τη φορά αυτό το "ουμφ", που λέει και η ίδια, το είχε το hairstyle της.

Η Εβελίνα Παπούλια υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για γυναίκες άνω των 50 | Δες το νέο hair look της

Το άκρως κολακευτικό χτένισμα της Βίκυς Καγιά στην πρεμιέρα του GNTM

Το ένα mini φόρεμα διαδεχόταν το άλλο στο χθεσινό επεισόδιο με τις εμφανίσεις της παρουσιάστριας/κριτού να έχουν ξεκάθαρο youthful feel. Τα περισσότερα looks ολοκληρώθηκαν από το ίδιο άκρως εξαιρετικά κομψό χτένισμα.

Loading...

Το μακρύ καρέ της ήταν χτενισμένο σε επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς με τα μαλλιά της να έχουν έντονη υφή κι όγκο. Το συγκεκριμένο hair look, τόσο λόγω του κουρέματος, όσο και του styling αποτελεί μία από τις πλέον ιδανικές επιλογές για γυναίκες άνω των 40 για τρεις βασικούς λόγους: 1. Οι αφέλειες καμουφλάρουν περίτεχνα τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, 2. Ο messy χαρακτήρας χαρίζει ένα ανεπιτήδευτο sexiness και coolness, 3. Το στρατηγικό φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο τονίζει όμορφα τα ζυγωματικά, χαρίζοντας παράλληλα όγκο και κίνηση στα μαλλιά.

Χριστίνα Μπόμπα | Το μακιγιάζ της στη βάπτιση των διδύμων μοιάζει βγαλμένο από σελίδες high fashion περιοδικού

Loading...

Ένα εξίσου κομψό χτένισμα έκανε και στην εμφάνισή της λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα, μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό sleek bun στη βάση του αυχένα. Αυτό είναι ένα από τα go-to χτενίσματά της, το οποίο λατρεύει να συνδυάζει τόσο με lady like midi φορέματα, όσο και με ανδρόγυνα κοστούμια. #Υπερσυγκλό.

Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε ένα από τα πιο μισητά μανικιούρ όλων των εποχών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ