Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το Barbiecore trend | Φόρεσε τη ροζ σκιά που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών

Η ροζ σκιά είναι η passepartout απόχρωση που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών/μαλλιών και τόνους επιδερμίδας, ενώ είναι παντός καιρού.

Ελένη Μενεγάκη

Αποκλείεται να μην έχει πάρει το μάτι σου τον όρο "Barbiecore", μια τάση που έκανε την εμφάνισή της πριν λίγους μήνες, και σταδιακά επικρατεί όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα beauty trends, με τις διάσημες ανά τον κόσμο να την υιοθετούν με περίσσεια χαρά.

Πολύ περιληπτικά, πρόκειται για μια τάση που προκρίνει το ροζ χρώμα και όλες τις αποχρώσεις του (ιδίως βέβαια το σκούρο φούξια ή αλλιώς magenta) σε ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες, παπούτσια, νύχια και μακιγιάζ ενώ ορίζει το ρομαντικό, girly look ως το απόλυτο style της σεζόν - και απ' ότι φαίνεται, όχι μόνο της φετινής σεζόν.

Barbie Blonde | Η απόχρωση ξανθού που έχει κερδίσει τις πιο δημοφιλείς fashionistas φέτος

Και ναι, όπως μπορείς να φανταστείς, το ροζ δεν έχει θέση μόνο στα ρούχα και στα αξεσουάρ μας αλλά και στο μακιγιάζ, αφού "βάφει" τα χαρακτηριστικά μας με τη signature και girly διάθεσή του, κολακεύοντας το πρόσωπό μας και κάνοντάς μας να φαινόμαστε νεότερες και ξεκούραστες.

Αυτό το γνωρίζει καλά και η Ελένη Μενεγάκη, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που το προτιμά στην εμφάνισή της, από τα φορέματα ή μπλούζες που φοράει μέχρι το makeup της. Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε το look της από τη σημερινή εκπομπή της και παρατηρήσαμε πόσο αριστοτεχνικά συνδύασε την παστέλ ροζ, ιριδίζουσα σκιά με το σκούρο ροζ φόρεμά της.

Μαρία Ναυπλιώτου | Έκοψε τα μαλλιά της στην κουπ που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη

Αναλυτικότερα, η απαλή ροζ σκιά που εφάρμοσε στα βλέφαρά της ήταν ασορτί με το φόρεμα, ενώ φώτισε και "άνοιξε" τόσο πολύ το βλέμμα της που ξεχώριζε από μακριά. Το ροζ μάλιστα θεωρείται μια passepartout απόχρωση που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών/μαλλιών και τόνους επιδερμίδας, σε όλα τα στιλ ενώ είναι παντός καιρού, αφού στην ουσία δεν έχει εποχή. Δοκίμασέ τη στο επόμενο makeup look σου και θα μας θυμηθείς.

Δες το μακιγιάζ της:

Αλλά και όλες τις φορές που το ενέταξε στο πρόσωπό της, ως κραγιόν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ