Follow us

Έλενα Παπαρίζου | Έβαψε τα μαλλιά της στην top απόχρωση του χειμώνα

Το reverse balayage έδειξε υπέροχο στα μαλλιά της.

Έλενα Παπαρίζου NDP Photo Agency

Είναι γεγονός ότι τα μαλλιά μας χρειάζονται επειγόντως αναδόμηση και ενυδάτωση μετά τις διακοπές, αφού πιθανότατα έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες και το αλάτι της θάλασσας. Ιδίως δε όταν είναι βαμμένα, οπότε μάλλον θα έχει ξεφτίσει και το χρώμα τους, τότε η επίσκεψη στο κομμωτήριο κρίνεται επιτακτική.

Φροντίδα μαλλιών μετά τις διακοπές | Όλα τα βήματα για να επαναφέρεις τη λάμψη τους

Όπως έκανε πρόσφατα και η Έλενα Παπαρίζου, που φρόντισε να κλείσει άμεσα μετά τις διακοπές το καθιερωμένο της ραντεβού με τον κομμωτή που εμπιστεύεται και επιμελείται το χρώμα των μαλλιών της.

Πιο αναλυτικά, το ξανθό χρώμα της τραγουδίστριας είχε αρχίσει να φθίνει, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα η σκούρα ρίζα στην κορυφή του κεφαλιού. Αυτό που της πρότεινε ο colorist της ήταν το reverse balayage, που αποτελεί ουσιαστικά το αντίθετο του balayage, της τεχνικής ξανοίγματος των μαλλιών με διακριτικές, διάσπαρτες ανταύγειες σε όλα τα μήκη των μαλλιών, που όμως δεν ξεκινούν από τη ρίζα - και δεν δημιουργούνται με αλουμινόχαρτα.

Τα καλύτερα μωβ σαμπουάν για να αναδείξεις τα ξανθά, βαμμένα μαλλιά σου

Για τη συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιήθηκαν τρεις διαφορετικές βαφές στη ρίζα, στα μήκη και στις άκρες αντίστοιχα, ενώ το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό, αφού η ρίζα είχε ένα γλυκό καστανόξανθό χρώμα που έδινε σταδιακά τη θέση του σε ένα φωτεινό honey blonde, με χρυσούς ιριδισμούς στις άκρες.

Δες το πριν και το μετά στα μαλλιά της τραγουδίστριας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ