Follow us

Ποια κλάμερ; Η Bella Hadid φόρεσε το νέο it αξεσουάρ μαλλιών που λύνει τα χέρια στο καθημερινό styling

Η εμμονή με τα '90s συνεχίζεται.

Το φόρεμα της Bella Hadid στην πασαρέλα του Off - White που θα γίνει η μεγαλύτερη χειμωνιάτικη τάση Splash/Ideal Images

Μπορεί να μην έχουμε καταλάβει πώς κατάφερε να κάνει τα low rise jeans ξανά cool, αλλά ένα πράγμα ξέρουμε σίγουρα: Η Bella Hadid λατρεύει τα '90s. Και το δείχνει με κάθε ευκαιρία, ειδικά στον beauty τομέα, υιοθετώντας μερικές από τις επικρατέστερες τάσεις της δεκαετίας της Britney Spears και της Kate Moss, όπως οι zig zag χωρίστρες και το γαλλικό μανικιούρ.

Frame Cut | Το νέο it κούρεμα της σεζόν ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου

Τα '90s έχουν επηρεάσει και το styling των μαλλιών της εμπνέοντάς τη να υιοθετεί πιο messy wavy looks, τα οποία συχνά διακοσμεί με hair accessories. Τα λατρεμένα της κλάμερ φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχουν αντικατασταθεί από ένα άλλο αγαπημένο throwback αξεσουάρ, τα headbands.

Birkin Bangs | Αυτό θα είναι το κούρεμα που θα βλέπεις παντού το 2023

Στις 28 Σεπτεμβρίου το supermodel έκανε μια stylish βραδινή εμφάνιση στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της Paris Fashion Week με το hairstyle της να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

Η Hadid είχε υιοθετήσει ένα semi blowout hair look, ενώ είχε απομακρύνει τα μαλλιά της από το πρόσωπό της χρησιμοποιώντας μία φαρδιά μαύρη στέκα με γυαλιστερό φινίρισμα.

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ εκτός από εξαιρετικά πρακτικό και βολικό για το καθημερινό styling, μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε περίσταση συμπληρώνοντας μοναδικά κάθε outfit από το πιο casual μέχρι το πιο dressy με τον πιο updated τρόπο.

U Cut | Το κούρεμα που πρέπει να ζητήσεις φέτος αν έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο

Δες το hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ