Follow us

Η Άννα Βίσση υιοθέτησε την πιο hot-right-now τάση στα μαλλιά για γυναίκες άνω των 50 | Δες το νέο hair look της

Από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι.

Άννα Βίσση NDP Photo Agency

Unapologetically ο εαυτός της, η Άννα Βίσση δεν ακολουθεί ποτέ τα trends. Αντίθετα, έχει το δικό της rock στιλ, το οποίο συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι σήμερα, πηγαίνοντας κόντρα στα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες να υιοθετούν ένα πιο συντηρητικό στιλ μετά τα 50. Είτε ηθελημένα, είτε τυχαία ωστόσο τώρα υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά, τονίζοντας ωστόσο και με αυτόν τον τρόπο το πόσο αυθεντική είναι.

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το hair trend που λατρεύουν όλες οι stylish influencers

Ανεβάζοντας μία #nofilter φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram, η Άννα Βίσση αποκάλυψε το νέο hair look της. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Sarah Jessica Parker, της Andie McDowell και της Maryl Streep, αποφάσισε να "αγκαλιάσει" τη φυσική διαδικασία γήρανσης των μαλλιών της, υιοθετώντας την τάση των herringbone highlights. Με άλλα λόγια αντί να καλύψει τις γκρίζες τρίχες της με βαφή, τις ενσωμάτωσε στο hair look της, διανθίζοντάς το με ανταύγειες σε μοτίβο ψαροκόκαλου.

Άννα Βίσση | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια, είναι αυτό που λάτρευε και η Audrey Hepburn

Το αποτέλεσμα, όπως θα δεις παρακάτω, είναι εξαιρετικά κομψό και πολυσδιάστατο και θυμίζει το περίτεχνο πάντρεμα γκρι, ξανθών και καστανών αποχρώσεων ενός παρκέ πατώματος. Ένας από τους λόγους που η εν λόγω τάση είναι τόσο δημοφιλής είναι το πόσο low maintenance είναι, καθώς αφού το "κατέβασμα" των ριζών γίνεται ένα με το υπόλοιπο hair look, το συχνό touch up των ριζών περιττεύει.

Δες το hair look της:


Η Εβελίνα Παπούλια υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για γυναίκες άνω των 50 | Δες το νέο hair look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ