Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το hair trend που λατρεύουν όλες οι stylish influencers

Το αξεσουάρ που λατρεύει η Μatilda Djerf και η Hailey Bieber υπάρχει τώρα και στο νεσεσέρ της παρουσιάστριας.

μαρία ηλιάκη Instagram @marakiiliaki

Τι κοινό έχουν η Meghan Markle, η Bella Hadid, η Hailey Bieber, η Negin Mirsalehi, η Μatilda Djerf και... η Μαρία Ηλιάκη; Όλες συμφωνούν πως τα claw clips, δηλαδή τα κλάμερ, είναι το πιο κομψό αξεσουάρ μαλλιών της χρονιάς.


Σχεδόν σε καθημερινή βάση, οι πιο stylish influencers αποδεικνύουν την αγάπη τους για τα claw clips μέσω των αναρτήσεών τους στα social media. Τώρα ήταν η σειρά της Μαρίας Ηλιάκη. Ανεβάζοντας μία νέα φωτογραφία της με την κόρη της, Κατερίνα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είναι και εκείνη fan της τάσης. Στη φωτογραφία φαίνεται να έχει μαζέψει ψηλά τα μαλλιά της σε ένα messy french twist, το οποίο είχε στερεώσει με ένα μικρό claw clip με print ταρταρούγας.

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το μολύβι ματιών που κολακεύει όσο κανένα άλλο τα καστανά μάτια

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό όχι μόνο για εσένα που θέλεις να απομακρύνεις τα μαλλιά από το πρόσωπό σου, αλλά και για εσένα που ψάχνεις stylish τρόπους να καμουφλάρεις τη λιπαρότητα της 2ης ή 3ης μέρας.

Get the look

Για να αντιγράψεις το χτένισμά της, ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα texturizing spray. Στη συνέχεια, μάζεψέ τα πίσω και στριφογύρισέ τα. Ξεκίνησε να τα γυρίζεις γύρω από τον "εαυτό" τους με σκοπό να δημιουργήσεις ένα bun και λίγο πριν το ολοκληρώσεις, στερέωσε τα μαλλιά σου με το κλάμερ, αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες.

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

Director's Note: Για το απόλυτο επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα, άφησε ελεύθερες μερικές τούφες στο μπροστινό μέρος.

Δες το hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ