Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το γαλλικό νυφικό χτένισμά της είναι #hairgoals

Η παρουσιάστρια έκανε το πιο girly bridal χτένισμα την ημέρα του γάμου της.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου NDP

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την προηγούμενη εβδομάδα, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι τέλεσε πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών, ενώ η εγκυμονούσα νύφη ήταν απαστράπτουσα στο μίνι off-shoulder νυφικό της δια χειρός Celia Kritharioti.

Το βλέμμα μας όμως δεν έμεινε μόνο στο νυφικό της outfit αλλά και στα μαλλιά της, με το bridal χτένισμά της να κλέβει την παράσταση. Πιο αναλυτικά, η mom-to-be είχε κάνει το αγαπημένο χτένισμα των Γαλλίδων, που δεν είναι άλλο από το half-up-half down.

Υβόννη Μπόσνιακ | Το bridal χτένισμά της είναι η πιο κομψή επιλογή για όλες τις νύφες

Δεν υπάρχει ιδανικότερο χτένισμα για γάμο: Τα πιασμένα μισά πάνω - μισά κάτω μαλλιά είναι η τέλεια ιδέα bridal χτενίσματος, αφού είναι όσο ρομαντικό και θηλυκό πρέπει, χωρίς να δείχνει παράταιρο και "παλιακό". Παράλληλα, σε κάνει να δείχνεις νεότερη και φρέσκια, ενώ είναι πολύ κολακευτικό για το πρόσωπο. Τέλος, είναι ιδανικό αν θες να φανούν τα μαλλιά σου και να μην "κρυφτούν" σε έναν κλασικό κότσο, χωρίς ωστόσο να πέφτουν ενοχλητικά στα μάτια σου. Τέλειο;

Pre-Wedding Skin Prep | Πώς θα προετοιμάσεις σωστά την επιδερμίδα σου για την ημέρα του γάμου σου

Η παρουσιάστρια είχε αφήσει και πλαϊνές αφέλειες που τόνιζαν όμορφα το βλέμμα, τα μάτια και τα χείλη της, ενώ στόλισε τα μαλλιά της με ένα όμορφο jewel-clip με λευκά λουλούδια. Όσο για τα μαλλιά που έπεφταν στους ώμους της είχε φροντίσει να τα κάνει χαλαρές μπούκλες σε ένα κομψό wavy στιλ.

Δες το χτένισμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ