Follow us

Παναγιώτα Βλαντή | Το μεθυστικό άρωμα που φορά κάθε μέρα έχει ελληνική υπογραφή

Αν αγαπάς τα πικάντικα αρώματα, θα το λατρέψεις.

Παναγιώτα Βλαντή άρωμα NDP

Οι διάσημοι οίκοι του εξωτερικού (βλ. Dior, Giorgio Armani, Byredo, Jo Malone) αποτελούν σίγουρα την πρώτη σκέψη μας όταν αναζητούμε ένα νέο άρωμα. Στην πραγματικότητα όμως δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά για να βρούμε αξιόλογες και πολύ κομψές επιλογές, αφού υπάρχουν λίγοι, αλλά πολύ ταλαντούχοι Έλληνες αρωματοποιοί με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες. Αυτό το ξέρει πολύ καλά η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία σε καθημερινή βάση φορά ένα μεθυστικό άρωμα με ελληνική υπογραφή:

Μαριάννα Τουμασάτου | Αυτό είναι το μεθυστικό άρωμα που φοράει εδώ και 20 χρόνια

Το αγαπημένο άρωμα της Παναγιώτας Βλαντή

"Τον τελευταίο καιρό φοράω το Sillage Royal από το ελληνικό brand Manos Gerakinis Parfums", μας λέει η ίδια. Πρόκειται για το πρώτο άρωμα του Έλληνα αρωματοποιού, το οποίο αρχικά δημιούργησε για τον ίδιο ύστερα από εννιά μήνες "αλχημειών". "Η επιρροή της πόλης καταγωγής του, της Καβάλας, είναι έντονη στο εν λόγω ξυλώδες, κεχριμπαρένιο άρωμα. Η πόλη ήταν μέρος της Αιγυπτιο-Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για εκατοντάδες χρόνια, ενώ ήταν ισχυρή στην παραγωγή καπνού", όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του brand.

Παναγιώτα Βλαντή | Το μεθυστικό άρωμα που φορά κάθε μέρα έχει ελληνική υπογραφή

Με νότες από καπνό, κάρδαμο, σαφράν, κουρκουμά, περσικό τριαντάφυλλο, πατσουλί, ξύλα, musk και κεχριμπάρι, το Sillage Royal αποτελεί σίγουρα εξαιρετική επιλογή τόσο για το φθινόπωρο, όσο και για το χειμώνα. "Μένει αναλλοίωτο όλη μέρα και είναι ιδιαίτερα θηλυκό", λέει η Παναγιώτα Βλαντή μιλώντας για τους λόγους που το ξεχωρίζει.

Ανθή Βούλγαρη | Το άρωμα καθαριότητας που δεν αλλάζει με τίποτα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ