Follow us

3 συμβουλές που οι γυναίκες που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους δεν ακούν αρκετά

+ Τα προϊόντα που θα πάνε την hair care ρουτίνα σου σε άλλο επίπεδο.

πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου Splash News/Ideal Image

Μην χρησιμοποιείς θερμότητα, μην πιάνεις σφιχτά τα μαλλιά σου, κοιμήσου σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη, κουρέψου κάθε 6 εβδομάδες και χρησιμοποίησε scrunchies αντί για κοινά λαστιχάκια: Όλες έχουμε ακούσει κάποια στιγμή αυτές τις basic hair care συμβουλές. Αν παρόλο που κάνεις όλα τα παραπάνω, ακόμα αναρωτιέσαι "πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου;", τα παρακάτω λιγότερο δημοφιλή 3 tips ίσως να είναι αυτά που τελικά θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το μήκος που επιθυμείς:

Είναι επίσημο | Αυτό είναι το κούρεμα που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs

Πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου; 3 tips που ίσως δεν έχεις ακούσει ξανά

Χρησιμοποίησε ένα scalp brush

Αν δεν χρησιμοποιείς ήδη μία τέτοια βούρτσα για το τριχωτό, χάνεις. Αφού βάλεις λίγο σαμπουάν στα μαλλιά σου, ξεκίνησε να κάνεις μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις στο τριχωτό χρησιμοποιώντας το scalp brush. Εκτός από το ότι κάνει το λούσιμο απίστευτα απολαυστικό, βοηθά στο να γίνεται καλύτερος καθαρισμός του τριχωτού, απομακρύνοντας υπολείμματα προϊόντων και λιπαρότητα.

3 συμβουλές που οι γυναίκες που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους δεν ακούν αρκετά
Βούρτσα απολέπισης και μασάζ για το τριχωτό, Scalp Exfoliator & Massager, Tangle Teezer


Director's Tip: Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σε στεγνά μαλλιά (χωρίς σαμπουάν φυσικά) για να κάνεις μασάζ στο τριχωτό κι έτσι να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος και να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρηγορότερα. Και για να σε προλάβουμε, όχι τα μαλλιά σου δεν μπλέκονται στη βούρτσα γιατί είναι φτιαγμένη από σιλικόνη.

Τα καλύτερα επαγγελματικά σαμπουάν για κάθε τύπο μαλλιών

Μην ξεχνάς να απολεπίζεις το τριχωτό

Ενώ βρίσκεσαι ακόμα στο ντους, κάνε απολέπιση στο τριχωτό με ένα scalp scrub για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα (ακριβώς όπως θα έκανες στο σώμα ή το πρόσωπό σου) και να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα.

πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου
1. Καθαριστικό scrub τριχωτού ενός λεπτού, Elvive Phytoclear Scrub, L'Oréal Paris, 2. Απολεπιστικό τριχωτού με AHA και BHA, T.L.C. Happi Scalp Scrub, Drunk Elephant (sephora.gr)


Director's Tip: Αν δεν αγαπάς τα scrubs, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μία τονωτική λοσιόν με γλυκολικό οξύ για να κάνεις χημική απολέπιση στο τριχωτό.

Πρόσθεσε στη ρουτίνα σου μία θεραπεία για το τριχωτό

Αφού βγεις από το ντους, αφιέρωσε λίγα λεπτά στην περιποίηση του τριχωτού, εφαρμόζοντας με μία θεραπεία ή έναν ορό, που θα ενυδατώσει την περιοχή και θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να μακρύνουν υγιή και δυνατά.

πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου
1. Ορός επαναδυνάμωσης μαλλιών, Vitamin & Stength Hair Serum, Garnier, 2. Ενυδατικός και καταπραϋντικό ορός μαλλιών με μέλι, Honey Infused Intensive Scalp Treatment, Gisou (sephora.gr), 3. Αναζωογονητικός ορός για το τριχωτό, Revitalizing Fortifying Serum, Sisley Paris, 4. Ενδυναμωτικός ορός μαλλιών, Aroma Volume & Strength Scalp Serum, L' Occitane, 5. Ορός προστασίας του φραγμού του δέρματος του τριχωτού, Natural Moisturizing Factors + HA For Scalp, The Ordinary (sephora.gr)


Director's Note: Αν θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου εδώ και τώρα, δοκίμασε τα extensions της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα, τα οποία χαρίζουν natural looking όγκο, μέγιστη άνεση και προστασία για τα φυσικά μαλλιά, ενώ η αφαίρεσή τους είναι εξαιρετικά εύκολη.

Είναι επίσημο | Αυτό είναι το κούρεμα που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ