Αυτό είναι το χρώμα νυχιών που κάνει κάθε γυναίκα πιο ελκυστική κι ερωτεύσιμη

Σύμφωνα με το TikTok τουλάχιστον.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Νέα μέρα, νέο TikTok trend που καλούμαστε να εξετάσουμε. Η πιο πρόσφατη beauty εμμονή των χρηστών της πλατφόρμας δεν είναι άλλη από το λεγόμενο "red nail theory", δηλαδή τη θεωρία ότι τα κόκκινα νύχια κάνουν κάθε γυναίκα πιο ελκυστική.

Curtain Cut | Το άκρως κολακευτικό κούρεμα που έχει λατρέψει το fashion crowd

@girlbosstown Reply to @meganandliz @tinx @serenakerrigan ♬ original sound - GirlBossTown

Red Nail Theory | Τι είναι η λεγόμενη θεωρία των κόκκινων νυχιών;

"Όποτε έχω κόκκινα νύχια, κάποιος άντρας μου κάνει κομπλιμέντο", λέει στο -viral πλέον- βίντεο η Robyn Delmonte.

"Πάντα πίστευα ότι το κόκκινο είναι το χρώμα που επιλέγουν οι γιαγιάδες και μετά κατάλαβα τι συμβαίνει. Στα '90s, όταν μεγαλώναμε, οι γυναίκες έβαφαν συχνά τα νύχια τους κόκκινα. Πιστεύω πως οι άντρες έλκονται από τα κόκκινα νύχια μας γιατί τους θυμίζουν τις μαμάδες τους όταν τους μεγάλωναν και τους πρόσεχαν", καταλήγει.

Τα μολύβια ματιών που φωτίζουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Εμείς πάλι έχουμε μια λιγότερο φροϋδική εξήγηση για το λόγο που μπορεί τα κόκκινα νύχια να κάνουν μια γυναίκα να δείχνει πιο ελκυστική. Στη δυτική τέχνη και την ποπ κουλτούρα, το κόκκινο αποτελεί εδώ και χρόνια σύμβολο επιθυμίας και αισθησιασμού. Αξίζει επίσης να πούμε το προφανές: Το κόκκινο είναι πολύ πιο εντυπωσιακό και eye catching από ένα ανοιχτό ροζ ή nude.

Σε μια έρευνα του 2016 που διεξήγαγε η Jacklyn Bloemker για λογαριασμό του brand Spray Perfect, το 43% των ανδρών (έναντι 19% των γυναικών) που ερωτήθηκαν σε μια ομάδα 2.000 ατόμων, δήλωσε ότι πιστεύει πως το κόκκινο συμβολίζει το πάθος, ενώ σχεδόν το 1/3 των συμμετεχόντων δήλωσε ότι πιστεύει πως όσες γυναίκες βάφουν τα νύχια τους κόκκινα είναι πιο "παθιασμένες" και πιο ρομαντικές.

Chocolate Brown | 10 μανικιούρ για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια τώρα

Είτε είναι αλήθεια, είτε όχι, τα κόκκινα νύχια έχουν γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος με το #RedNailTheory να έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 21.100.000 προβολές.

Ακολουθούν 10 ιδέες για κόκκινα νύχια για να υιοθετήσεις την τάση με στιλ: