Follow us

Παυλίνα Βουλγαράκη | Το "χαρούμενο" άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο γυμνάσιο

"Νιώθω πως μου φτιάχνει τη διάθεση με το που το νιώσω πάνω στο δέρμα μου".

Παυλίνα Βουλγαράκη Instagram

Για την Παυλίνα Βουλγαράκη δεν γνωρίζουμε πολλά. Η τραγουδοποιός προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αποφεύγει τις συχνές συνεντεύξεις κι εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές. Δύο πράγματα γνωρίζουμε -εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα-: ότι είναι πολύ "ψαγμένη" και εξαιρετικά γλυκιά. Δύο χαρακτηριστικά της που κατά έναν περίεργο λόγο αποτυπώνονται και στην αγαπημένη της αρωματική δημιουργία.

Παναγιώτα Βλαντή | Το μεθυστικό άρωμα που φορά κάθε μέρα έχει ελληνική υπογραφή

Το αγαπημένο άρωμα της Παυλίνας Βουλγαράκη

Όπως μάς λέει η ίδια, από το γυμνάσιο φοράει το ίδιο άρωμα. Ο λόγος για το Vanille Eau Gourmande του brand Laura Mercier με νότες ορχιδέας, λικέρ βανίλιας, musk, ηλιοτρόπιου, κρίνου, σανταλόξυλου και κεχριμπαριού.

10 Ελληνίδες fashion influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Παυλίνα Βουλγαράκη | Το "χαρούμενο" άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο γυμνάσιο

"Το είχε αγοράσει η μητέρα μου για να το δοκιμάσει και τελικά το κληρονόμησα εις το διηνεκές. Λένε ότι η βανίλια είναι η μυρωδιά της ευτυχίας κι ότι μας τονώνει ενεργειακά. Έτσι λοιπόν αυτό το άρωμα νιώθω πως μου φτιάχνει τη διάθεση με το που το νιώσω πάνω στο δέρμα μου", εξηγεί μιλώντας για τους λόγους που το ξεχωρίζει.

Nτελικάτο και σοφιστικέ, το Vanille Eau Gourmande αξίζει σίγουρα μια θέση στη συλλογή σου αν αγαπάς τα γλυκά, κοριτσίστικα αρώματα.

Ελένη Τσολάκη | Το εθιστικό άρωμα που φορά απ' όταν ήταν 18 χρονών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ