Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Η αλλαγή στα μαλλιά της που ενθουσίασε τους θαυμαστές της

Η παρουσιάστρια δοκίμασε το χτένισμα που έκανε την εμφάνισή της πολύ πιο νεανική και φρέσκια.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Αν μπορούσαμε να βάλουμε σε "κουτάκια" το beauty look της Ελένης Μενεγάκη τότε θα λέγαμε ότι τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι πολύ μακριές βλεφαρίδες, το μαύρο eyeliner, τα nude ή κερασί χείλη και φυσικά το voluminous blowout στα μαλλιά της. Πριν μερικές μέρες η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην ακολουθήσει την πεπατημένη και να πειραματιστεί με το beauty look της, υιοθετώντας ένα girl next door χτένισμα, που ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Η Μαρία Ηλιάκη βρήκε το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της έχοντας ένα girly σγουρό hair look, πολύ πιο ανέμελο και νεανικό από το κλασικό blowout της. "Curly hair, Happy mood!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram με τους ακόλουθούς της να ενθουσιάζονται με το νέο look της. "Ό,τι καλύτερο έχεις κάνει", έγραψε ένας. "Υπέροχα είναι έτσι τα μαλλιά σου", έγραψε ένας άλλος.

Παυλίνα Βουλγαράκη | Το "χαρούμενο" άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο γυμνάσιο

Για να αντιγράψεις το χτένισμά της, εφάρμοσε στα μαλλιά σου όσο ακόμα είναι νωπά έναν αφρό για όγκο. Στη συνέχεια, αφού τα στεγνώσεις, χρησιμοποίησε ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες κι ολοκλήρωσε το χτένισμά σου ψεκάζοντας ένα texturizing spray. Αν πάλι έχεις φυσικά, σγουρά μαλλιά, ακολούθησε τις συμβουλές που θα βρεις εδώ: Έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά; Τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να τα αναδείξεις

Δες το σγουρό hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ