Follow us

10 απολαυστικά αφρόλουτρα για να μοσχοβολάς καθαριότητα και φρεσκάδα όλη μέρα

Plus, ένα tip για να κάνεις το άρωμα φρεσκάδας να διαρκεί ακόμα περισσότερο.

shower gel iStock

Πες την αλήθεια, πόσες φορές δεν έχεις ονειρευτεί ένα ζεστό ντους στο τέλος μιας δύσκολης μέρας, που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου ένα απαλό άρωμα φρεσκάδας και θα σε ηρεμήσει λίγο πριν κοιμηθείς; Άπειρες, θα απαντήσουμε εμείς για σένα, καθώς για πολλούς είναι μια ιεροτελεστία που θα τους χαλαρώσει και θα τους αποφορτίσει πλήρως.

5 πολυτελή αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα - και θα αγοράζαμε ξανά και ξανά

Όταν δε, συνοδεύεται από ένα αφρόλουτρο ή shower gel με απολαυστικό άρωμα, που δεν μπορείς να σταματήσεις να μυρίζεις, τότε τόσο το καλύτερο, μιας και η αρωματοθεραπεία που προσφέρει ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή σου.

Κι ενώ το σημαντικότερο κριτήριο επιλογής αφρόλουτρου είναι για τις περισσότερες η μυρωδιά, πρέπει να προσέχεις να είναι και ενυδατικό για να μην αφήνει ξηρή την επιδερμίδα σου. Ευτυχώς, υπάρχουν αφρόλουτρα που συνδυάζουν πολλά οφέλη: Μυρίζουν υπέροχα, ενυδατώνουν φουλ αλλά και σέβονται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα αγαπημένα μας, ενώ μερικά από αυτά μπορούν να δημιουργήσουν και "αφράτα" bubble baths. Αναφερόμαστε στον πολύ αφρό που κάνουν ορισμένα bubble shower gels όταν τα ρίξεις σε μια μπανιέρα γεμάτη με νερό. Μία στο τόσο μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου την εμπειρία ενός ζεστού, χαλαρωτικού bubble bath με πλούσιο αφρό και μπουρμπουλήθρες γεμίζοντας την μπανιέρα σου. Όχι όμως συχνότερα, μιας και η συχνή, υπερβολική κατανάλωση και άσκοπη χρήση νερού έχει συνέπειες και στο περιβάλλον.

Editor's tip: Για να κάνεις το άρωμα του αφρόλουτρου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην επιδερμίδα σου. τόσο που να μην χρειαστεί να ψεκαστείς με άρωμα, προτείνουμε να το συνδυάσεις με την αντίστοιχη κρέμα σώματος ή με μια body lotion με παρεμφερή μυρωδιά, που θα "σφραγίσει" το άρωμα φρεσκάδας και θα σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα.

Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Δες παρακάτω τα 10 πιο αγαπημένα μας αφρόλουτρα με άρωμα φρεσκάδας:

Αφρόλουτρο Glowing, Dove

Αφρόλουτρο Glowing, Dove

Το Dove Glowing Αφρόλουτρο με φυσικά συστατικά και εκχύλισμα λουλουδιών λωτού και νερού ρυζιού χαρίζει μια αίσθηση απαλότητας και λαμπερού δέρματος μετά από κάθε ντους.
 
 

Αφρόλουτρο Papoutsanis Aromatics Love, Γιασεμί & Σανταλόξυλο

Αφρόλουτρο Papoutsanis Aromatics Love, Γιασεμί & Σανταλόξυλο

Με πλούσια ενυδατική σύνθεση με Prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα, Αλόη και Βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση, το μεθυστικό άρωμά του σε ανεβάζει.

Orchid & Cashmere Extract, Shower Gel Nivea

Orchid & Cashmere Extract, Shower Gel Nivea

Καθαρίζει απαλά το δέρμα  παρέχοντας την απαραίτητη ενυδάτωση.

Eco Pack Royal Honey Κρεμώδες Αφρόλουτρο, Apivita

Eco Pack Royal Honey Κρεμώδες Αφρόλουτρο, Apivita

Κρεμώδες, ενυδατικό αφρόλουτρο με πλούσια σύνθεση ιδανικό και για ξηρές επιδερμίδες, εμπνευσμένο από τις μοναδικές ιδιότητες του θυμαρίσιου μελιού. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα αφήνοντάς την μεταξένια καθαρή χωρίς να αφυδατώνει, ενώ προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση αναζωογόνησης χάρη στο ξεχωριστό άρωμά του.

Coastal Cypress & Sea Fennel Bath & Shower Gel, Molton Brown

Coastal Cypress & Sea Fennel Bath & Shower Gel, Molton Brown

Το αυστραλιανό κρίταμο αναμιγνύεται με το κυπαρίσσι και με μια αρωματική βάση από κάρδαμο σε αυτό το αναζωογονητικό αφρόλουτρο.

Apiceuticals Propowax™ Shower Gel

Apiceuticals Propowax™ Shower Gel

Αφρόλουτρο γεμάτο με ισχυρά αντιοξειδωτικά, παρέχει τη μέγιστη αντιοξειδωτική και αντιρρυπαντική προστασία, ενώ παράλληλα καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα. Περιέχει την πατενταρισμένη κηρήθρα PropowaxTM για επιπλέον αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Face & Body Shower Gel με λάδι Monoi Ταϊτής, Hei Poa

Face & Body Shower Gel με λάδι Monoi Ταϊτής, Hei Poa

Το λάδι μονόι Ταϊτής που περιέχει ενυδατώνει την επιδερμίδα κι βοηθά να ανακτήσει την άνεσή της. Ο ελαφρύς αφρός του αφήνει την επιδερμίδα αρωματισμένη με ένα διακριτικό λουλουδάτο άρωμα

The Ritual Of Hammam, Foaming Shower Gel, Rituals

The Ritual Of Hammam, Foaming Shower Gel, Rituals

Αφρός ντους με αναζωογονητικό ευκάλυπτο και δενδρολίβανο. Πλούσιος καταπραϋντικός αφρός με αναζωογονητικό άρωμα καθαριότητας για έναν πολύ ευχάριστο και ήπιο καθαρισμό.

Μαστίχα Αφρόλουτρο, KORRES

Μαστίχα Αφρόλουτρο, KORRES

Ανάλαφρο άρωμα μαστίχας αναμειγνύεται νοσταλγικά με πράσινες αρωματικές νότες και σανδαλόξυλο. Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Αφρόλουτρο Σταφύλι & Νεκταρίνι, Fresh Line

Αφρόλουτρο Σταφύλι & Νεκταρίνι, Fresh Line

Τονωτικό και αναζωογονητικό αφρόλουτρο, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φύλλων σταφυλιού, που αποτελεί φυσική πηγή φλαβονοειδών και πολυφαινόλων, που δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Αφήνει το δέρμα απαλό και ανανεωμένο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ