Δανάη Μπάρκα | Ξεβάφεται on air στην εκπομπή της και προκαλεί αντιδράσεις

Το πολύ σημαντικό μήνυμα που θέλησε να περάσει η παρουσιάστρια μέσα από τη συγκεκριμένη κίνηση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σε μια κίνηση όλο νόημα προχώρησε η Δανάη Μπάρκα νωρίτερα σήμερα στον αέρα της εκπομπής της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να αφαιρέσει το μακιγιάζ της on air θέλοντας να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στους τηλεθεατές. Στο πλευρό της και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία θέλησε να συμβάλει σε αυτή τη σημαντική και απόλυτα συμβολική κίνηση, αφαιρώντας επίσης το μακιγιάζ της.

Η Ελένη Χατζίδου έβγαλε on camera την περούκα που φορά κάθε μέρα στο πλατό της εκπομπής της

Αφορμή υπήρξε το επεισόδιο της εκπομπής Mega Stories της Δευτέρας, 24/10, στο οποίο εμφανίστηκαν εντελώς άβαφες και χωρίς κανένα φίλτρο οι Σμαράγδα Καρύδη, Δωροθέα Μερκούρη, Κατερίνα Γερονικολού και άλλες διάσημες κυρίες, μιλώντας για τη σημασία της ομορφιάς και τη συσχέτισή της με την ηλικία. Οι προαναφερθείσες θέλησαν να τονίσουν ότι η εξωτερική ομορφιά δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το μακιγιάζ και την, ψεύτικη πολλές φορές, εικόνα που προωθείται στην τηλεόραση και στα social media, αλλά σχετίζεται περισσότερο με τον εσωτερικό ψυχισμό, διάθεση και αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας. Επίσης, έγινε αναφορά και στον σεξισμό που υπάρχει μεταξύ των γυναικών αλλά και τον εσωτερικευμένο μισογυνισμό, που κάνει τις γυναίκες να κακολογούν η μία την άλλη για θέματα εξωτερικής εμφάνισης.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το Barbiecore trend | Φόρεσε τη ροζ σκιά που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών

Συζητώντας για όλα τα παραπάνω, η παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη!" πήρε εντελώς αυθόρμητα την πρωτοβουλία να ξεβάψει κάθε ίχνος μακιγιάζ με ειδικά μαντηλάκια, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον λόγο για τον οποίο είναι τόσο αγαπητή στο κοινό. Η (πολύ cool) παρουσιάστρια δήλωσε τα εξής όσο ξεβαφόταν, μεταξύ άλλων:

"Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια που μας βλέπουν κάθε μέρα έτσι περιποιημένες, όμορφες, με ωραία επιδερμίδα, και νομίζουν ότι όλα καλά και ανθηρά, ότι δεν είναι πάντα έτσι. Και η κάμερα βοηθάει και τα φώτα αλλά και οι άνθρωποι εδώ που μας περιποιούνται καθημερινά και φροντίζουν για την εικόνα μας. Η λάμψη αυτή και όλα αυτά τα δέρματα που βλέπουμε στην τηλεόραση… Εντάξει, μετά γυρνάμε σπίτι και ξεβαφόμαστε. Η ωραιότερη χαρά για μένα είναι αυτή, όταν ξεβάφομαι στο σπίτι μου. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από έναν άνθρωπο που αγαπά και τις ατέλειές του".

Φυσικά, η αντίδραση του κοινού ήταν η αναμενόμενη, αφού "αγκάλιασαν" την κίνησή της και δημοσίευσαν αρκετά stories στα οποία ενέκριναν τη "Δανάη χωρίς μακιγιάζ". Μάλιστα, αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο βάφεται εξαρχής, μιας και είναι το ίδιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ.

Δες περισσότερα στο βίντεο: