Follow us

Beauty editor's choice | 10 leave-in conditioners για τα πιο λεία και λαμπερά μαλλιά που είχες ποτέ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα πιο ενυδατικά haircare προϊόντα.

hair Pixel Formula

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η διαφορά των leave in conditioners και των κανονικών conditioners και γιατί αποτελούν πλέον ένα beauty must-have; Πέρα από την προφανή απάντηση σχετικά με τη σημασία του πρώτου, που εύκολα συνάγεις από την ονομασία του, υπάρχουν κάποια οφέλη των leave-in conditioners που τα έχουν καταστήσει στα πιο σημαντικά προϊόντα που οφείλεις να έχεις στο μπάνιο σου, αν θες τα μαλλιά σου να ακτινοβολούν λάμψη.

3 χτενίσματα από το street style που κάνουν ξανά και ξανά τα πιο stylish girls - και θα αντιγράψουμε κι εμείς τον χειμώνα

Για αρχή, είναι λογικό να σε μπερδεύουν και να τα θεωρείς παρόμοια, μιας και μοιάζουν πράγματι σε πολλά σημεία, με κύριο στόχο τους να φροντίσουν σε βάθος τα μαλλιά σου. Όμως διαφέρουν σε ένα πολύ σημαντικό: τα leave-in conditioners δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, όπως ίσως θα μάντεψες και από την ονομασία τους.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα (που μπορεί να είναι και σε μορφή σπρέι) που απλώνεται μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα με το πιστολάκι σε νωπά μαλλιά. Με το leave-in conditioner πετυχαίνεις έξτρα λάμψη και ενυδάτωση, ενώ βοηθάς τα μαλλιά σου να ξεμπερδέψουν ακόμα πιο εύκολα, αφού στην ουσία η τρίχα μαλακώνει. Επιπλέον, κάποια από αυτά προστατεύουν και από τη θερμότητα, είναι δηλαδή και heat-protectant προϊόντα, παρέχοντας έτσι πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά σου.

"Hot Girl Hair" | Όλα τα μυστικά για να κάνεις το πιο σέξι χτένισμα με μπούκλες - και αγαπημένο των celebrities

Γενικότερα, τα leave-in conditioners καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών που φυσικά διαφέρουν ανάλογα με τη μάρκα / εταιρεία. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών, πολύ εύκολα στη χρήση ενώ μυρίζουν υπέροχα, με το άρωμά τους να διατηρείται στην τρίχα για ώρες.

Πάντως, αυτό που μας αρέσει περισσότερο απ᾽ όλα είναι η ευελιξία που προσφέρουν, αφού με ένα ψέκασμα είσαι έτοιμη κι έχεις ενυδατώσει πλήρως τα μαλλιά σου. Δεν χρειάζεται δηλαδή να τα ξεβγάλεις για άλλη μια φορά, και ακόμα χειρότερα, να ξοδέψεις άλλα 10᾽ στην μπανιέρα περιμένοντας να δράσουν τα συστατικά τους για να ολοκληρώσεις το λούσιμο. Τέλος, πολλά από αυτά εφαρμόζονται και σε στεγνά μαλλιά, καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, χαρίζοντας άμεσα τη θρέψη και την ενυδάτωση που χρειάζεσαι.

Note: Σημείωσε εδώ ότι είναι πιθανό να τα δεις και με άλλες ονομασίες, όπως leave-in serums, oils και balms. Πρόκειται βασικά για το ίδιο πράγμα, αφού πάλι μιλάμε για ενυδατικά προϊόντα, απλά αλλάζει η σύστασή τους. Μένει λοιπόν να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον δικό σου τύπο ή ανάγκη μαλλιών (έλαιο για ξηρά, αδύναμα μαλλιά, balm για ταλαιπωρημένα και ευαίσθητα, serum για λιπαρά).

Δες παρακάτω τα 10 αγαπημένα μας leave-in conditioners

Hydra Hyaluronic Serum Ενυδάτωσης, Elvive

Hydra Hyaluronic Serum Ενυδάτωσης, Elvive

To Serum Ενυδάτωσης με σύμπλεγμα Φροντίδας εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ, αναπληρώνει αμέσως την υγρασία των μαλλιών και αυξάνει την διάμετρο της τρίχας κατά 9%**σε κάθε εφαρμογή. 

Hydration Moisturing Leave In Conditioner, Apivita

Hydration Moisturing Leave In Conditioner, Apivita

 H leave-in κρέμα ενυδατώνει εντατικά χάρη στο υαλουρονικό οξύ, το εκχύλισμα αλόης και το θυμαρίσιο μέλι. Ελέγχει το φριζάρισμα, προστατεύει την τρίχα από τις φθορές και προλαμβάνει την ψαλίδα χάρη στη φυτική κερατίνη. Προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (ρύπανση και styling) χάρη στο σύμπλεγμα Apishield HS.

Pantene Pro-V Intensive Repair Miracle Serum With Collagen Peptide, Pantene

Pantene Pro-V Intensive Repair Miracle Serum With Collagen Peptide, Pantene

Serum εντατικής επανόρθωσης μαλλιών που χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση και θερμική προστασία στην τρίχα.

Nutritive Nectar Thermique Blow Dry Cream, Kérastase

Nutritive Nectar Thermique Blow Dry Cream, Kérastase

To Nectar Thermique είναι μια θερμοπροστατευτική κρέμα, ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα των κανονικών προς ξηρών μαλλιών. Προστατεύει τα ξηρά μαλλιά ενάντια στη φθορά που προκαλούν τα εργαλεία styling με θερμότητα, χαρίζοντάς τους απαλότητα και εξασφαλίζοντας εύκολο styling.

Elements Conditioning Leave-In Spray, Wella Professionals

Elements Conditioning Leave-In Spray, Wella Professionals

Διφασικό conditioner αναζωογόνησης χωρίς parabens, που περιποιείται και προστατεύει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ανανεώνει την υγρασία της τρίχας, ενώ διατηρεί τη φυσική ζωντάνια της. Προστατεύει και θρέφει τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

Hairdresser's Invisible Oil Conditioner Moisturizing Conditioner, Bumble and bumble.

Hairdresser's Invisible Oil Conditioner Moisturizing Conditioner, Bumble and bumble.

Το Hairdresser's Invisible Oil moisturizing conditioner είναι μια βαθιά ενυδατική μαλακτική που κάνει τα μαλλιά  απίστευτα απαλά.
Είναι εμπλουτισμένο με 6 έλαια που βοηθούν στην απαλότητα, την λείανση, το ξεμπέρδεμα, την πειθαρχία, την ενυδάτωση και την προστασία από το σπάσιμο.
Η σύνθεσή του, σχεδιασμένη για ξηρά, εύθραυστα μαλλιά, ενυδατώνει, δυναμώνει και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα. Eίναι ιδανικό για ξηρά έως πολύ ξηρά μαλλιά.

Serie expert Pro Longer, Θερμοπροστατευτική Kρέμα Κατά Της Ψαλίδας. L'oreal Professionnel

Serie expert Pro Longer, Θερμοπροστατευτική Kρέμα Κατά Της Ψαλίδας. L'oreal Professionnel

Επαγγελματική σύνθεση για την περιποίηση των μαλλιών με λεπτές άκρες που δεν μακραίνουν. Εμπλουτισμένη με την πατενταρισμένη τεχνολογία FILLER-A100 και Amino Acid, η Serie Expert Prolonger Κρέμα προσφέρει απαλότητα και ενδυνάμωση στις λεπτές άκρες και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα έως και τους 230°C.
Η επαγγελματική σύνθεσή της αφήνει τα μαλλιά πιο δυνατά και πιο λαμπερά, από τα μήκη ως τις άκρες.

Silkamino Conditioning Leave-in Milk, Drunk Elephant

Silkamino Conditioning Leave-in Milk, Drunk Elephant

Leave-in γαλάκτωμα με αμινοξέα και έλαιο αβυσσηνίας για ενδυνάμωση και λείανση της τρίχας.

NutriPlenish™ Leave In Conditioner Spray, Aveda

NutriPlenish™ Leave In Conditioner Spray, Aveda

Ενυδατικό σπρέι, που μένει στα μαλλιά για να δώσει επιπρόσθετη ανανέωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε βρεγμένα, όσο και σε στεγνά μαλλιά. Ξεμπερδεύει και προστατεύει στη στιγμή όλους τους τύπους και υφές μαλλιών.

Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης Ερατώ, Fresh Line

Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης Ερατώ, Fresh Line

Serum χωρίς ξέβγαλμα πολλαπλής χρήσης με άμεση ενυδατική και μαλακτική δράση, ιδανικό για την ψαλίδα και το φριζάρισμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ