Follow us

"Hot Girl Hair" | Όλα τα μυστικά για να κάνεις το πιο σέξι χτένισμα με μπούκλες - και αγαπημένο των celebrities

To ιδανικό χτένισμα για να χαρίσεις άφθονο όγκο στα λεπτά μαλλιά σου.

Emily Ratajkowski Splash News / Ideal Image

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι τα κάθε λογής χτενίσματα με μπούκλες έχουν έρθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, παραμερίζοντας τα sleek looks με τα ολόισια μαλλιά που ήταν πολύ μόδα πριν από περίπου μία δεκαετία. Ειδικότερα τα blow-dry χτενίσματα, αλά Cindy Crawford, είναι αυτά που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των περισσότερων γυναικών, μιας και χαρίζουν στα μαλλιά άπλετο όγκο ενώ τα κάνει να δείχνουν αθεράπευτα σέξι και θηλυκά, χωρίς να αφαιρούν πόντους κομψότητας.

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Ο όρος "hot girl hair" χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό ακριβώς για να περιγράψει αυτό το vibe που προσδίδουν αυτού του είδους τα χτενίσματα μαλλιών, και πιο συγκεκριμένα, τα χτενίσματα με μπούκλες. Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά την επόμενη φορά που θα χαζέψεις στα social media ή στο διαδίκτυο και θα διαπιστώσεις ότι τα "hot girl hair" είναι μια νέα τάση στα μαλλιά που όλες θέλουν να υιοθετήσουν.

Blow Dry Hair | 8 celebrities που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το πιο θηλυκό trend μαλλιών

Τι ακριβώς είναι το blow-dry;

Ο όρος αφορά πιο συγκεκριμένα τη διαδικασία με την οποία αποκτάς ένα αφράτο, γεμάτο όγκο χτένισμα αμέσως μετά το λούσιμο - αντίστοιχο του φορμαρίσματος που γίνεται στα κομμωτήρια μετά το κούρεμα. Τα μαλλιά μπορεί να είναι είτε σπαστά είτε με χαλαρές μπούκλες, όμως το μυστικό της τεχνικής αυτής έγκειται στο ότι χρησιμοποιείται απλά το πιστολάκι, μια βούρτσα ή ρόλει για να επιτευχθεί η κίνηση και η συγκεκριμένη φόρμα που θες να δώσεις στα μαλλιά σου, κι όχι κάποιο άλλο εργαλείο styling, όπως η πρέσα ή το ψαλίδι.

Αν σου φαίνεται βουνό το πώς θα δημιουργήσεις μόνη σου το χτένισμα, μην πελαγώνεις: ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν άφθονα tutorials στο ΥouΤube και Instagram ή TikTok που κάνουν το blow dry παιχνιδάκι.

Note: Το μυστικό για να "δείξει" το χτένισμα είναι να έχει προηγηθεί μια προσεγμένη φροντίδα των μαλλιών με τα σωστά haircare προϊόντα.

Δες εδώ μερικά tips περιποίησης για να έχεις κάθε μέρα μια good hair day.

Δες δύο εύκολα tutorials που θα σε καθοδηγήσουν στο πώς να πετύχεις τα "hot girl hair:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ