Follow us

5 κομψά χρώματα νυχιών που κολακεύουν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας

5 διαχρονικές επιλογές σε χρώματα νυχιών που είναι παντός καιρού και κάνουν τα άκρα να δείχνουν πιο νεανικά.

nails Pixel Formula

Η επιθυμία κάθε γυναίκας να δείχνει νέα είναι διαχρονική και αφορά όλες τις ηλικίες - καμία δεν θέλει να μεγαλοδείχνει, ακόμα κι αν διανύει τα early 20s της. Και πέρα από τα σωστά κουρέματα / χτενίσματα / makeup looks, το μανικιούρ με τα κατάλληλα χρώματα νυχιών μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο να δείξουν τα άκρα πιο νεανικά.

Κι ενώ κάθε σεζόν, ακόμα και κάθε μέρα, βομβαρδιζόμαστε με ολοκαίνουρια και σούπερ μοντέρνα nail trends με περίτεχνα σχέδια, patterns και φανταχτερά χρώματα, είναι αλήθεια ότι τα παραπάνω δεν ταιριάζουν πάντοτε σε όλες μας, είτε λόγω αισθητικής και γούστου είτε λόγω ηλικίας. Τι κάνεις λοιπόν αν θες να έχεις περιποιημένα άκρα, που να δείχνουν πάντοτε κομψά αλλά να μην δείχνουν παλιακά και εκτός τάσεων; Υιοθετείς εκείνες τις κομψές αποχρώσεις που, όντας διαχρονικές και κλασικές, ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Παράλληλα, μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση αλλά και κάθε εποχή.

Βάσια Κωσταρά | Υιοθέτησε το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Παριζιάνες

Ποιες είναι αυτές;

Το soft pink, το διάφανο ροζ ή το απαλό λευκό (και το κλασικό french mani) ανήκουν στην παστέλ παλέτα χρωμάτων που κάνουν τα χέρια σου να δείχνουν ακόμα πιο νεανικά ενώ είναι αξεπέραστα θηλυκά και κλασικά. Αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες και ταιριάζουν πραγματικά με τα πάντα. Παράλληλα, το σκούρο κόκκινο και το καφέ (σε όλους τους τόνους του, από σκούρο σοκολατί μέχρι cafe-latte και μπεζ-καφέ) είναι αποχρώσεις που αποκλείεται να αφήσουν παραπονεμένη καμία γυναίκα.

Έχεις λεπτά νύχια που σπάνε εύκολα; Το TikTok trend που υπόσχεται πιο δυνατά νύχια σε μόλις 1 εβδομάδα

Τα παραπάνω αποδεικνύουν συνεχώς οι αγαπημένες μας celebrities και fashionistas κάθε ηλικίας, εγχώριες και μη, που τα υιοθετούν σταθερά - και πολύ συχνά, ανεξαρτήτως τάσεων.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | 5 φορές που "δίχασε" τους fans της με τα εκκεντρικά μανικιούρ της

Δες τις εικόνες που θα σε πείσουν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ