Follow us

Τα χρώματα μαλλιών που φωτίζουν εξαιρετικά τα πράσινα μάτια

Οι αποχρώσεις που πρέπει να δεις πριν το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

χρώμα μαλλιών για πράσινα μάτια Splash News/Ideal Image

Το ήξερες ότι μόλις το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει πράσινα μάτια; Αν ανήκεις σε αυτό το ποσοστό, τότε είσαι ήδη από τις πιο τυχερές, αφού το βλέμμα σου μαγνητίζει ακόμα και χωρίς προσπάθεια. Αν θέλεις όμως να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το χρώμα τους, τότε υιοθέτησε ένα χρώμα μαλλιών για πράσινα μάτια.

Αυτά είναι -με διαφορά- τα ωραιότερα κραγιόν για εσένα που έχεις πράσινα μάτια

Τα καλά νέα είναι ότι είτε σου αρέσει το ξανθό, είτε το καστανό, είτε το κόκκινο, υπάρχει μία απόχρωση που να αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σου. Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα το πετύχεις δημιουργώντας έντονες αντιθέσεις, δηλαδή υιοθετώντας ένα πολύ σκούρο χρώμα μαλλιών, όπως το μαύρο, το σοκολατί ή το πολύ σκούρο καστανό. Φέρε στο νου σου τα looks των Sara Sampaio, Jessie J και Dove Cameron.

Αν αγαπάς το ξανθό, τότε προτίμησε μία χρυσή -μίγμα καραμελένιων, μελί κι ανοιχτόχρωμων καστανών αποχρώσεων- ή dirty blonde απόχρωση, που συνδυάζει το ξανθό σαντρέ με μπαλαγιάζ. Οι αποχρώσεις αυτές γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δημιουργούν ένα αιθέριο look, όπως αποδεικνύουν οι Amanda Seyfried και Anna Sophia Robb.

5 αστοχίες στο χρώμα των μαλλιών σου που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη από την ηλικία σου

Το πιο κολακευτικό χρώμα μαλλιών για πράσινα μάτια είναι με διαφορά το κόκκινο, αφού απαντάται ακριβώς απέναντι από το πράσινο στο χρωματικό κύκλο. Επίλεξε μία πυρόξανθη, θεατρική κόκκινη, χάλκινη ή ακόμα και ginger απόχρωση για να δημιουργήσεις την τέλεια αντίθεση με τα μάτια σου και να τα αναδείξεις, όπως κάνει εδώ και χρόνια η Emma Stone, η Julianne Moore και η Jessica Chastain.

Ακολουθούν τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για πράσινα μάτια σύμφωνα με τις celebrities του Hollywood για να πάρεις ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο:

Τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για πράσινα μάτια

Dirty Blonde

Sand

Copper

Dark Espresso

Ginger

Auburn

Black

Dark Chocolate

Golden

Τα μολύβια ματιών που φωτίζουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ