Follow us

Η Jennifer Lopez έκανε το πιο διαχρονικό χρώμα του χειμώνα στα νύχια της | Tαιριάζει σε όλες τις ηλικίες

Αυτό είναι το πιο κομψό και fashion approved χρώμα νυχιών του χειμώνα που δείχνει ακόμα καλύτερο σε κοντά νύχια.

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Μπορεί το καφέ (και όλες οι αποχρώσεις του) να είναι το trendy χρώμα νυχιών του φετινού χειμώνα που βλέπουμε παντού τελευταία, από τα μοντέλα και τις fashionistas μεχρι και τις celebrities κάθε ηλικίας, η απόχρωση ωστόσο που θεωρείται διαχρονικά η πιο κομψή όλων είναι αυτή που είδαμε πρόσφατα στα νύχια της JLo.

Πρόκειται για το burgundy ή αλλιώς το πολύ σκούρο μπορντό (μπορντό Βουργουνδίας) που θεωρείται μεν κλασικό χειμωνιάτικο χρώμα, όμως δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις. Στα plus ότι δείχνει κολακευτικό σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, ακόμα και τους πιο σταρένιους, ενώ αναδεικνύει τέλεια τα κοντά νύχια (ιδανικά σε τετράγωνο σχήμα).

5 κομψά χρώματα νυχιών που κολακεύουν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας

Ο Τom Bachik, αγαπημένος nail artist της Λατίνας σταρ αλλά και λοιπών A-listers του Hollywood, υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει πολύ καλύτερο σε κοντά νύχια, που ακολουθούν το φυσικό τους σχήμα. Εξυπακούεται ότι πρέπει να προηγηθεί πολύ καλή περιποίηση με καθάρισμα των επωνύχιων και της γύρω περιοχής (πετσάκια, παρωνυχίδες) αλλά και σωστό λιμάρισμα - buffing.

O ταλαντούχος nail artist πέρασε και ένα glossy top coat πάνω από το χρώμα σαν τελευταία στρώση, γεγονός που έκανε το βερνίκι να λάμπει στην κυριολεξία - και είναι και η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά

Δες το nail look:

Editor's tip: Μην ξεχνάς για κανένα λόγο το base coat, τη διάφανη προστατευτική βάση νυχιών που πρέπει να μπαίνει στην αρχή, πριν το χρώμα. Αυτή η βάση είναι που θα βοηθήσει το χρώμα να μην ξεφτίσει από την πρώτη μέρα αλλά και θα αποτρέψει τις χρωστικές να εισχωρήσουν στο νύχι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αντιαισθητικό κιτρίνισμα αλλά και να δημιουργήσει λεκέδες στο νύχι που θα σε δυσκολέψουν στην αφαίρεσή τους με ασετόν.

Μανικιούρ χειμώνας '22-'23 | Οι top τάσεις στα νύχια που έχουν υιοθετήσει ήδη οι διασημότερες fashionistas

Αν αναζητάς μια εναλλακτική του καφέ και των σχετικών αποχρώσεων που επικρατούν φέτος, δοκίμασε το μπορντό και δεν θα το μετανιώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ