Barbie Ponytail | Το χτένισμα που κάνουν όλα τα it girls φέτος το φθινόπωρο

Το κολακευτικό χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε casual και επίσημη περίσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ανάμεσα σε claw clip updos και blow outs, τα it χτενίσματα για μακριά μαλλιά του 2022, μοιάζουν αμέτρητα. Το δικό μας αγαπημένο ωστόσο είναι το Barbie ponytail.

Τα χρώματα μαλλιών που φωτίζουν εξαιρετικά τα πράσινα μάτια

Barbie Ponytail | Ένα από τα it χτενίσματα για μακριά μαλλιά 2022

Εμπνευσμένo από το πολύ μακρύ updo της εμβληματικής ξανθιάς κούκλας, το λεγόμενο Barbie ponytail "γεννήθηκε" τη δεκαετία του 1960, ενώ τώρα χάρη στην πολυαναμενόμενη ταινία "Barbie" με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling η τάση επανήρθε στον χάρτη της ομορφιάς.

Μην ψάχνεις άλλο | Το The Brachel είναι το φιλαριστό κούρεμα που έχει κατακλύσει τώρα το feed σου

Τι κάνει τη συγκεκριμένη αλογοουρά να διαφέρει απ' όλες τις άλλες; "Κάθεται" πολύ ψηλά στο κεφάλι, έχει γυρισμένες προς τα έξω άκρες και έντονη πλαϊνή φράντζα -μια ακόμα μεγάλη τάση αυτήν την στιγμή. Την τάση έχουν λατρέψει πολλές celebrities, ανάμεσά τους οι Ariana Grande, Bella Hadid και Hailey Bieber, αλλά και δεκάδες it girls του Instagram αποδεικνύοντας πως το Barbiecore trend μπορεί να ταιριάξει σε όλα τα στιλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα από τα πιο κολακευτικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά του 2022, αφού τονίζει τα ζυγωματικά, ενώ χάρη στην έντονη φράντζα μπορεί ακόμα και να καμουφλάρει τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο.

5 αστοχίες στο χρώμα των μαλλιών σου που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη από την ηλικία σου

Hair Inspiration

Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα Barbie ponytail και πάρε ιδέες για την επόμενη βόλτα σου για καφέ, ποτό, φαγητό ή βόλτα στα μαγαζιά: