Follow us

Μην ψάχνεις άλλο | Το The Brachel είναι το φιλαριστό κούρεμα που έχει κατακλύσει τώρα το feed σου

Το νέο it κούρεμα του φθινοπώρου αντλεί έμπνευση από την Brigitte Bardot και την Rachel Green.

κούρεμα 2022 γυναικείο Splash News/Ideal Image

Αν κρίνουμε από τα SS23 shows, το 2023 τα αυστηρά κουρέματα θα επιστρέψουν στη μόδα εξοστρακίζοντας τα layered cuts. Αυτό θα το δούμε σε μερικούς μήνες. Μέχρι στιγμής τα φιλαριστά κουρέματα εξακολουθούν να αποτελούν τη Νο.1 τάση στα μαλλιά με τις πιο επιδραστικές influencers να προτείνουν διαρκώς νέα στιλ. Η πιο πρόσφατη εμμονή τους είναι ένα υβριδικό γυναικείο κούρεμα του 2022, το λεγόμενο The Brachel.

Brownie Batter | Ο πιο φρέσκος τρόπος να χαρίσεις ένα "ούμφ" στα καστανά μαλλιά σου

The Brachel | Το νέο it γυναικείο κούρεμα του 2022

Το εν λόγω κούρεμα συνδυάζει δύο από τα πιο αγαπημένα cuts των περασμένων δεκαετιών: τα curtain bangs της Brigitte Bardot τη δεκαετία του 1960 και τα chunky layers της Rachel Green, aka της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια τη δεκαετία του 1990.

Τα καρέ κουρέματα που χαρίζουν όγκο και κίνηση στα λεπτά μαλλιά

Το The Brachel, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων, χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα, που χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά, αλλά και από μακριά curtain bangs, που πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο, τονίζοντας τα ζυγωματικά.

Αν και πρόκειται για ένα από τα it στιλ των τελευταίων μηνών του 2022, θα σου προτείναμε να το αποφύγεις αν έχεις λεπτή τρίχα, καθώς τα τόσο έντονα choppy layers μπορεί να κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν διάφανα κι ακόμα πιο φλατ.

Τώρα αν έχεις πιο χοντρή τρίχα, πρόκειται για ένα εξαιρετικά κολακευτικό κούρεμα. Για να το αναδείξεις, θα πρέπει φυσικά να κάνει το κατάλληλο styling. Το ιδανικό χτένισμα για το The Brachel είναι το blow out. Η αυθεντική εκδοχή του, αυτή που λάτρευαν τα supermodels τη δεκαετία του 1990, μπορεί να επιτευχθεί αποκλειστικά με τη χρήση σεσουάρ και φαρδιάς, στρογγυλής βούρτσας. Αν θέλεις τα curtain bangs σου να είναι ολόιδια με εκείνα της Brigitte Bardot μην ξεχάσεις να τα γυρίσεις γύρω από rollers για να κρυώσουν, έτσι ώστε να πετύχεις το απόλυτο hair flip look.

Οι 3 μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα τώρα σύμφωνα με το TikTok

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ