5 body mists με άρωμα σαπουνιού για υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας από το πρωί έως το βράδυ

Τα "σαπουνέ", ανάλαφρα body mists που μπορούν άνετα να αντικαταστήσουν ακόμα και το άρωμά σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Έχουμε μιλήσει για τις κρέμες, τα αφρόλουτρα και τα αρώματα που μυρίζουν σαπούνι και φρεσκάδα, ήξερες όμως ότι υπάρχουν και body mists που αναδίδουν αυτό το τόσο υπέροχο άρωμα καθαριότητας;

Λατρεύουμε τα body mists (και ίσως και να τα προτιμάμε από τα κανονικά αρώματα) για τον εξής απλό λόγο: είναι πιο ανάλαφρα ενώ μπορείς να τα ψεκάζεις όλη τη μέρα, ώστε να μυρίζεις υπέροχα από το πρωί έως το βράδυ.

Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Πιο αναλυτικά...

Τα body mists (θα τα δεις και με την ονομασία "body sprays" ή "body splash") είναι η πιο δροσερή και ανάλαφρη εκδοχή ενός αρώματος, που ακριβώς χάρη στην πιο ελαφριά σύνθεσή τους, μπορείς να τα ψεκάζεις σε όλο το σώμα (ακόμα και τα μαλλιά ή τα ρούχα σου) και να τα ανανεώνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελούν ουσιαστικά μια εναλλακτική των αρωμάτων που βολεύουν κατά τη γνώμη μας ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα και μπορούν ακόμα και να τα αντικαταστήσουν με μεγάλη επιτυχία.

Sleeping beauty | 5 tips ομορφιάς για να ξυπνάς κάθε πρωί πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ

Επιπλέον, περικλείονται συνήθως σε πολύ ελαφριά μπουκάλια που είναι πανεύκολο να μεταφέρεις μαζί σου σχεδόν παντού, αφού δεν βαραίνουν την τσάντα σου ούτε πιάνουν πολύ χώρο. Είναι επομένως η τέλεια ιδέα για να ανανεώνεις το άρωμά σου στο γραφείο ή στη βόλτα, ενώ είναι ιδανικά και για ταξίδι.

5 πολυτελή αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα - και θα αγοράζαμε ξανά και ξανά

Note #1: Τα body mists αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους, η σύνθεση των οποίων βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο νερό ενώ σπάνια περιέχουν οινόπνευμα.

Note#2: Λάβε υπόψη σου ότι το άρωμα καθαριότητας προκύπτει από τις νότες του μόσχου (white musk), των λευκών λουλουδιών (ίριδα, νυχτολούλουδο, γιασεμί, μανόλιας) και ορισμένες φορές από τις νότες τριαντάφυλλου, σανδαλόξυλου αλλά και λεμονιού και άλλων εσπεριδοειδών, που χαρίζουν αυτή την ανάλαφρη αίσθηση φρεσκάδας. Επομένως, αν έχεις αδυναμία σε αυτού του είδους τα αρώματα, αναζήτησε τις σχετικές νότες, πριν κάνεις την αγορά.

Δες τα 5 αγαπημένα μας body mists με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας:

Vanilla Rose Body Mist, Seventeen

Με νότες τριαντάφυλλου, κεδρόξυλου, σανταλόξυλου και Amber που καταλήγουν σε νότες πούδρας και White Musk, αυτό το hair & body mist σού εξασφαλίζει απέραντη αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα.

Cotton Candy & Lily of the Valley hair & body mist, Messinian Spa

Με νότες από περγαμόντο, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, βανίλιας και μόσχου, μεταξύ άλλων, αυτό το body & hair mist αφήνει ένα διακριτικό άρωμα καθαριότητας τόσο στο σώμα όσο και στα μαλλιά.

Rose de Vigne Fresh, Caudalie

H φρεσκάδα του τριαντάφυλλου του αμπελιού μπλέκεται με όξινες νότες από ραβέντι σε μια φλοράλ αρωματική δημιουργία που σε αφυπνίζει.

Γιασεμί Body Mist, KORRES

Αναζωογονητικό body mist με μεθυστικό άρωμα από άνθη γιασεμιού. Περιέχει τονωτικό εκχύλισμα ginger και εκχύλισμα αλόης που προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

Body Splash Apple Blossoms & Freesia, Fresh Line

Το άρωμα ανοίγει με γλυκές νότες από ζουμερό μήλο και την έντονη δροσιά του λεμονιού. Απαλές λουλουδάτες νότες από λευκά άνθη συνδυάζονται υπέροχα με την γλυκύτητα της καρύδας ενώ στη βάση ο ζεστός μόσχος χαρίζει ένταση στο άρωμα.