Dreamy lashes | Αυτές είναι οι 10 μάσκαρα στις οποίες "ορκίζονται" οι κορυφαίοι makeup artists

Οι all time classic μάσκαρα που θα σου εξασφαλίσουν ονειρεμένες βλεφαρίδες, που θα ξεχωρίζουν από μακριά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μάσκαρα για όγκο, για μήκος, για έντονο διαχωρισμό, μάσκαρα που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω, μάσκαρα που θρέφουν και ενυδατώνουν τις βλεφαρίδες, χρωματιστές μάσκαρα... Ό, τι κι αν επιλέξεις, η αλήθεια είναι μια: δεν υπάρχει περίπτωση να απουσιάζει αυτό το προϊόν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας. Όσο κι αν υποστηρίζει το natural makeup, και ακόμα κι αν δεν θέλει να φορά καθόλου μακιγιάζ, μια μάσκαρα θα υπάρχει απαραιτήτως στο μπουντουάρ της. Πράγμα που αποδεικνύει πόσο αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ μας είναι αυτό το μαγικό προϊόν που αναδεικνύει τις βλεφαρίδες μας.

Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο όλων των γυναικών, να κάνουν τα μάτια τους να ξεχωρίζουν από μακριά, να αναδείξουν τις βλεφαρίδες τους και να τις κάνουν να φανούν ακόμα πιο μεγάλες, έντονες, πλούσιες και γυριστές.

To hack που έχει γίνει viral στο TikTok υπόσχεται πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες χωρίς lash lift

Κι ενώ υπάρχουν πολλές τεχνικές και θεραπείες ενδυνάμωσης, θρέψης, ανάπτυξης των βλεφαρίδων (βλ. lash lift ή extensions), υπάρχουν και εκείνες οι μάσκαρα που χαρίζουν ένα εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων στη στιγμή, από την άνεση του μπάνιου σου. Οι κορυφαίοι makeup artists και beauty experts παγκοσμίως "ορκίζονται" σε αυτές, μιας και πρόκειται για διαχρονικές μάσκαρα που βρίσκονται στις top επιλογές τους πάντοτε. Σίγουρα τις γνωρίζεις, αφού παρελαύνουν καθημερινά στα social media feeds μας αλλά και σε διάφορες διαφημίσεις offline & online. Επιπλέον, είναι και οι μάσκαρα που χρησιμοποιούν ευρέως στις πιο διάσημες πελάτισσές τους αλλά και στην πασαρέλα.

Beauty Editor's Choice | Οι 8 καλύτερες μάσκαρα για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες

Note: Οι νέες συνθέσεις των μάσκαρα έχουν το εξής καταπληκτικό: περιέχουν ενυδατικά στοιχεία, βιταμίνες και έλαια που περιποιούνται και θρέφουν τις βλεφαρίδες, χαρίζοντάς τους ενδυνάμωση με στόχο να τις βοηθήσουν ακόμα και να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Δες τις 10 all time classic μάσκαρα στις οποίες ορκίζονται οι makeup artists:

Diorshow Iconic Overcurl, Dior

Η μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl επανασχεδιάστηκε, για να δώσει στο μακιγιάζ των ματιών ακόμα πιο εντυπωσιακό όγκο και καμπυλότητα. Κατάλληλη για κάθε τύπο βλεφαρίδων, καλύπτει, τονίζει και διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες, με ένα πέρασμα και με 24 ώρες διάρκεια. 

Sumptuous Extreme Waterproof Lash Multiplying Volume Mascara, Estée Lauder

Μάσκαρα για εξωπραγματικό όγκο, ανόρθωση και καμπύλες με εξαιρετική διάρκεια 10 ωρών. Αδιάβροχη σύνθεση που δεν "τρέχει".

Le 8 Hypnôse Serum-Inside Volumizing Mascara, Lancôme

Μια πρωτοποριακή σύνθεση που αποτελείται από 91% ενεργό μαύρο balm & 8 αναζωογονητικά αμινοξέα, μέσα σε ένα σωληνάριο από καθαρό γυαλί. Άμεσα, πιο σμιλεμένος όγκος. Πιο δυνατές, πιο πλούσιες βλεφαρίδες σε 4 εβδομάδες.

Fabulous Eyes mascara, Carolina Herrera

Mια 100% αδιάβροχη φόρμουλα που εφαρμόζεται και αφαιρείται εύκολα. Διαθέτοντας ένα μοναδικό βουρτσάκι με περίγραμμα για αβίαστη ολίσθηση, κάθε βλεφαρίδα είναι ομοιόμορφα επικαλυμμένη με μια εξαιρετικά μαύρη απόχρωση δίνοντας κομψή εμφάνιση, ενώ το θρεπτικό εκχύλισμα της μαύρης ορχιδέας και το μαλακτικό καστορέλαιο διασφαλίζουν ότι οι βλεφαρίδες φαίνονται ορατά πιο γεμάτες μετά από 28 ημέρες συνεχούς χρήσης.

They're Real! Magnet Extreme Lengthening Mascara, Benefit Cosmetics

Η They’re Real! Magnet μάσκαρα για τεράστιες βλεφαρίδες και ακραίο μήκος με μαγνητική δύναμη έχει διάρκεια έως 36ώρες, και χαρίζει έως και 40% μεγαλύτερες βλεφαρίδες. Το πρωτοποριακό με μαγνητικά φορτισμένο πυρήνα τραβάει τη φόρμουλα του από τις άκρες των βλεφαρίδων για εξαιρετικό μήκος αλλά και γύρισμα. Οι ειδικά σχεδιασμένες τρίχες ZigZag είναι στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να διαχωρίζουν και να ορίζουν τις βλεφαρίδες.

So Curl Mascara, Sisley

Μάσκαρα για έντονη καμπύλη και ταυτόχρονη ενίσχυση της δομής των βλεφαρίδων. Σύνθεση πλούσια σε βιταμίνες και πεπτίδια, αργινίνη, καστορέλαιο και φυτοκεραμίδια ρυζιού ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα με κάθε χρήση. Κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια και για γυναίκες που φορούν φακούς επαφής

False Lash X Fiber Mascara Xtreme Black, L'Oréal Paris

Η υψηλής ποιότητας μάσκαρα 2 βημάτων είναι εμποτισμένη με σούπερ ίνες, παρέχοντας εφέ επέκτασης βλεφαρίδων και έως και 7,6x όγκο που χτίζεται.

Lash Clash, Yves Saint Laurent

Χάρη σε δυο κατατεθειμένες ευρεσιτεχνίες - για την πρωτοποριακή σύνθεση και το εξειδικευμένο βουρτσάκι - η Lash Clash εξωθεί τον όγκο στα άκρα, ντύνει τις βλεφαρίδες με πλούσιο μαύρο και παραμένει σταθερή για έως 24 ώρες.

M·A·CStack Mascara, MAC

Αυτή η πρωτοποριακή, διαρκώς προσαρμόσιμη σύνθεση δεν δημιουργεί κόμπους, ενώ χαρίζει διαμορφώσιμο όγκο που αψηφά τη βαρύτητα για φυσικό ή άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα άμεση λάμψη, ανόρθωση και μήκος.

Lash Sensational Sky High, Maybelline

Η μάσκαρα σε μία μόνο εφαρμογή μακραίνει τις βλεφαρίδες και προσθέτει εκπληκτικό όγκο. Με εξαιρετικά εύκαμπτο πινέλο που προσθέτει όγκο από τη ρίζα μέχρι την άκρη.