Follow us

Η Βίκυ Καγιά με τη royal blue σκιά που κάνει τα καστανά μάτια να δείχνουν ακόμα πιο σαγηνευτικά

Το μπλε και όλες οι αποχρώσεις του ταιριάζουν ιδανικά στα καστανά μάτια.

Βίκυ Καγιά Instagram

Μία royal blue σκιά, ένα άκρως σαγηνευτικό eye makeup look: αυτό ήταν το μακιγιάζ ματιών που έκανε πρόσφατα η Βίκυ Καγιά στο πλαίσιο του GNTM 5 και για άλλη μια φορά εντυπωσίασε το κοινό.

Κάθε εμφάνισή της άλλωστε είναι άξια σχολιασμού και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα δικά μας looks μακιγιάζ, μαλλιών αλλά και outfits. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια φόρεσε τη σκιά που δείχνει άκρως κολακευτική στα καστανά μάτια, κι αυτή δεν είναι άλλη από μια μπλε σκούρα απόχρωση που "υπογράμμισε" τέλεια τα μάτια της και "ζωντάνεψε" το βλέμμα της. Επιπλέον, αυτή η απόχρωση σκιάς έχει την ικανότητα να κάνει το χρώμα των ματιών να φαίνεται πιο ανοιχτόχρωμο, πιο φωτεινό, μιας και κάνει έντονη αντίθεση με αυτό.

Βίκυ Καγιά | Το αγαπημένο της 80s χτένισμα είναι και αυτό που αποδεδειγμένα σε κάνει να δείχνεις νεότερη

Γενικότερα, το μπλε (royal blue, μπλε ελεκτρίκ, deep blue, ακόμα και το γαλάζιο) είναι ένα χρώμα που "ξυπνάει" κατά κάποιον τρόπο το βλέμμα, χαρίζοντάς σου μια ξεκούραστη όψη ακόμα και τις ημέρες που έχεις κοιμηθεί ελάχιστα ή νιώθεις ατονία. Παράλληλα, αν έχεις και μαυρισμένη ή σταρένια - μελαμψή επιδερμίδα, η αντίθεση με αυτή είναι τόσο έντονη που οι αποχρώσεις διακρίνονται από χιλιόμετρα. Άλλο ένα θετικό αυτής της σκιάς: συνδυάζεται απόλυτα με γήινες αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά, με το αποτέλεσμα να δείχνει απόλυτα chic και... royal.

Glass skin | Έτσι διατηρούν νεανική και λαμπερή την επιδερμίδα τους οι Γαλλίδες

Κάνε swipe left για να δεις το look:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ