Follow us

Βίκυ Καγιά | Το αγαπημένο της 80s χτένισμα είναι και αυτό που αποδεδειγμένα σε κάνει να δείχνεις νεότερη

She did it again - το σούπερ χτένισμα των 80s και mid 90s που λατρεύουν και οι διασημότερες fashionistas.

Βίκυ Καγιά Instagram

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βίκυ Καγιά μάς έχει εμπνεύσει με τα χτενίσματα και τα hair looks που επιλέγει, δίνοντάς μας άφθονες ιδέες για καθημερινά ή και πιο επίσημα χτενίσματα. 90s blow-dry με άφθονο όγκο, μοντέρνα wet looks αλλά και sleek lobs με αυστηρή χωρίστρα στη μέση είναι μερικά μόνο από τα hairstyles που έχουμε θαυμάσει και ενσωματώσει και στις δικές μας εμφανίσεις.

Η παρουσιάστρια όμως δεν σταμάτησε εδώ: ευτυχώς για εμάς, μάς έδειξε άλλα δύο χτενίσματα που, όχι μόνο είναι σούπερ σέξι αλλά και σε κάνουν να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη. Ο λόγος για 2 διαφορετικά χτενίσματα με μπούκλες, τα οποία είδαμε πρόσφατα στο προφίλ της και έρχονται από ... το παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για χτενίσματα που η Βίκυ Καγιά είχε υιοθετήσει όταν ήταν πολύ νεότερη, σε κάποιες από τις δουλειές της ως μοντέλο. Το πρώτο ήταν ένα super afro χτένισμα με ρετρό διάθεση, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '50, και το οποίο η παρουσιάστρια δημιούργησε για τις ανάγκες φωτογράφισης σε γνωστό περιοδικό.

Όσο για το δεύτερο, είναι ένα από τα αγαπημένα μας καθώς, μπορεί να είναι αρκετά 80s, όμως δείχνει τόσο σύγχρονο που ακόμα και εν έτει 2022 το βλέπουμε να επικρατεί τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style. Αναφερόμαστε στο μακρύ καρέ με έντονες μπούκλες, εξαιρετικό όγκο και πλαϊνή φράντζα που είχε κάνει θραύση στα mid 80s & 90s και το λατρεύουμε ακόμα και μέχρι σήμερα.

Βίκυ Καγιά | Το αγαπημένο της 80s χτένισμα είναι και αυτό που αποδεδειγμένα σε κάνει να δείχνεις νεότερη

Η Δούκισσα Νομικού με wispy bangs | Οι αφέλειες που θα ζήλευε και η πιο κομψή Γαλλίδα

Κοινό χαρακτηριστικό και των 2 χτενισμάτων; Ο εξαιρετικός όγκος και οι λεπτές μπούκλες που έχουν την ικανότητα να σε κάνουν να δείχνεις πολύ νεότερη, αναδεικνύοντας τον πιο girly εαυτό σου. Παράλληλα, οι φράντζες, αφέλειες και άλλες τούφες που πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο κρύβουν τυχόν ρυτίδες και λεπτές γραμμές στο μέτωπο και στα μάτια - εξού και το... anti-aging εφέ που χαρίζουν.

Μία Λολίτα | Η 17χρονη Βίκυ Καγιά είναι ο ορισμός της συγκλονιστικής ομορφιάς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ