Follow us

Δούκισσα Νομικού | Η κίνηση ματ στην skincare ρουτίνα της για απίστευτα νεανική και λαμπερή επιδερμίδα

Καμία αντιρυτιδική κρέμα, μόνο μερικές κινήσεις... μασάζ.

Δούκισσα Νομικού NPD

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η Δούκισσα Νομικού έχει από τις πιο λαμπερές, αψεγάδιαστες επιδερμίδες που έχουμε δει: λεία και καθαρή, δείχνει απόλυτα βελούδινη ακόμα και από τις φωτογραφίες - και είμαστε σίγουρες ότι δεν είναι αποτέλεσμα κανενός ig φίλτρου. Απεναντίας, η εντατική φροντίδα του προσώπου της με συχνούς καθαρισμούς στο ιατρείο αλλά και η κατάλληλη skincare ρουτίνα που ακολουθεί πιστά, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του δερματολόγου που εμπιστεύεται απόλυτα, είναι τα βασικά βήματα που τής έχουν χαρίσει αυτή την τόσο αξιοζήλευτη επιδερμίδα - και δεν σταματά ποτέ να το δηλώνει και η ίδια μέσω του προφίλ της, θέλοντας να παρακινήσει όλες τις γυναίκες να προσέχουν το δέρμα τους και να μην αμελούν τις επισκέψεις στον δερματολόγο τους.

Η Δούκισσα Νομικού με wispy bangs | Οι αφέλειες που θα ζήλευε και η πιο κομψή Γαλλίδα

Μια μικρή λεπτομέρεια ωστόσο που κάνει τη διαφορά στο πρόσωπό της είναι ο τρόπος που εφαρμόζει το skincare κάθε πρωί (ή και βράδυ). Η ίδια δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο με την καθημερινή της ρουτίνα, και πιο συγκεκριμένα τα beauty tips που ακολουθεί όταν θέλει να αφιερώσει χρόνο στην ίδια και να χαλαρώσει.

Πιο αναλυτικά, μάς δείχνει τον τρόπο που εφαρμόζει το σέρουμ και την ενυδατική της, και (spoiler alert) δεν είναι αυτός που ακολουθούμε οι περισσότερες. To μοντέλο και παρουσιάστρια τα εφαρμόζει με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις αλλά και κινήσεις face massage, που εναλλάσσει καθ' όλη τη διάρκεια της περιποίησης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τα ειδικά εργαλεία για μασάζ προσώπου (gua sha και face roller), έτσι ώστε όχι μόνο να βοηθήσει τα προϊόντα να εισχωρήσουν ακόμα πιο εύκολα και βαθύτερα στην επιδερμίδα της, αλλά και να βελτιώσει την μικροκυκλοφορία του αίματος, πράγμα που με τη σειρά του θα καταπραΰνει τυχόν οιδήματα αλλά και θα επαναφέρει τη λάμψη στο πρόσωπό της.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα Gua Sha tools

Τέλος, η Δούκισσα Νομικού δεν αμελεί τα eye patches, που χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη στην περιοχή των ματιών και μειώνουν τυχόν δυσχρωμίες (όπως μαύρους κύκλους) κάνοντας τα μάτια να φαίνονται πιο ξεκούραστα.

Συμπερασματικά, η κίνηση ματ που τη βοηθά να έχει επιδερμίδα απαλή σαν μωρού, χωρίς ίχνος λεπτών γραμμών και ρυτίδων, είναι το face massage που ενισχύει σημαντικά τη νεανική όψη ενός προσώπου.

Δες εδώ πώς θα κάνεις σωστά face massage χρησιμοποιώντας jade roller

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ