Follow us

Μαριάννα Τουμασάτου | Το μοναδικό μανικιούρ που υιοθετεί εδώ και χρόνια

Είναι ίσως η πιο διαχρονικά κομψή επιλογή.

Μαριάννα Τουμασάτου Instagram

Λάτρης του κλασικού, τόσο στα ρούχα, όσο και στην ομορφιά (εδώ και καιρό έχει υιοθετήσει ένα μακρύ καρέ, που της ταιριάζει πολύ), η Μαριάννα Τουμασάτου έχει καταφέρνει να γίνει master του διαχρονικού στιλ.

Θάλεια Ματίκα | Το αισθησιακό και μυστηριώδες άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και το αγαπημένο της μανικιούρ, το οποίο είναι το μόνο που ζητά από την manicurist της εδώ και χρόνια. Ανεβάζοντας ένα story στο προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός έδειξε στους ακόλουθούς της το νέο nail look της, ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ με ημιδιάφανη ροζ βάση και λευκή άκρη. Εκτός από το ότι εμμένει στο ίδιο μανικιούρ, εμμένει και στο ίδιο τετράγωνο σχήμα. "Πρωτοτύπησα πάλι", έγραψε πάνω στη φωτογραφία με διάθεση αυτοσαρκασμού.

Μαριάννα Τουμασάτου | Το μοναδικό μανικιούρ που υιοθετεί εδώ και χρόνια

Το γαλλικό μανικιούρ επανήρθε στη μόδα πριν μερικές σεζόν κι έκτοτε διατηρεί σταθερά μια θέση στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια. Αν εσύ τώρα θέλεις να πειραματιστείς λίγο με το μανικιούρ σου, τόλμησε να αντικαταστήσεις τη λευκή άκρη με μία σε ένα φωτεινό χρώμα, ή εναλλακτικά υιοθέτησε την τάση του baby french manicure, που καλεί για μια πολύ λεπτή λευκή γραμμή στην άκρη των νυχιών.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υιοθέτησε το νεανικό χτένισμα που θα βλέπεις παντού φέτος το χειμώνα

Ιδού η απόδειξη ότι αυτό είναι το μόνο μανικιούρ που επιλέγει η ηθοποιός:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ