Follow us

Τα 5 καλύτερα body butters με άρωμα φρεσκάδας δεν κοστίζουν πάνω από 20 ευρώ

Και είναι τα ιδανικά προϊόντα για βελούδινη επιδερμίδα τον χειμώνα.

Miranda Kerr Instagram

Εάν αναζητάς ένα βελούδινο προϊόν περιποίησης που όχι μόνο θα χαρίζει θρέψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου αλλά και θα σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα, πες πως το βρήκες. Τα body butters προσφέρουν όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά περισσότερα οφέλη - γι' αυτό εξάλλου ανήκουν στα πιο αγαπημένα προϊόντα των beauty addicts παγκοσμίως.

Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Σε τι ακριβώς διαφέρουν τα body butters από λοιπά προϊόντα ενυδάτωσης (λοσιόν, κρέμες κλπ);

Αρχικά, έχουν πολύ πλούσια σύνθεση, σχεδόν παχύρρευστη - εξού άλλωστε και η ονομασία τους, αφού μοιάζουν πολύ με τη σύνθεση που έχει το βούτυρο. Διαφέρουν αρκετά επομένως με τις συνθέσεις των body lotions και creams που συνήθως είναι πιο ελαφριές. Επιπλέον, ακριβώς λόγω της πιο πυκνής τους σύνθεσης, το άρωμά τους διατηρείται καλύτερα και για περισσότερο χρόνο στην επιδερμίδα. Τέλος και ακόμα πιο σημαντικό, ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα ή επιδερμίδα με σκασίματα, κάτι που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο τώρα τον χειμώνα με τα έντονα κρύα που πλησιάζουν.

5 πολυτελή αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα - και θα αγοράζαμε ξανά και ξανά

Εμείς αναζητήσαμε και δοκιμάσαμε αρκετά βούτυρα σώματος (θα τα δεις και ως body souffles) που κυκλοφορούν στην αγορά και καταλήξαμε στα παρακάτω 5 που, εκτός από τα πιο ενυδατικά είναι και τα πιο οικονομικά. Επιπλέον, αναδίδουν όλα τους ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα εγγυημένα.

Beauty editor's tip: Για να εξασφαλίσεις ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα του body butter, μπορείς να το συνδυάζεις με το αντίστοιχο body spray ή άρωμα της σειράς. Πολλές εταιρείες καλλυντικών, ακόμα και οι φαμρακευτικές, λανσάρουν σετ με κρέμα-άρωμα-mist έτσι ώστε να κάνεις layering τα διαφορετικά προϊόντα, αναδίδοντας ωστόσο την ίδια μυρωδιά.

Big eyes | Πώς θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα μόνο με τη χρήση eyeliner

Δες ποια είναι τα 5 αγαπημένα μας που δεν κάνουν πάνω από 20 ευρώ:

Γιασεμί Body Butter, KORRES (12,90 € στα φαρμακεία)

Γιασεμί Body Butter, KORRES (12,90 € στα φαρμακεία)

Πλούσιο κρεμώδες body butter, εμπλουτισμένο με Βούτυρο Καριτέ, Ελληνικό Λάδι Αμυγδάλου και την τεχνολογία Elasti-Smooth™, ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας πιο νεανική και λεία όψη.

Lime Bounty, Lush (12,90€ στο lush.gr και στo Golden Hall)

Lime Bounty, Lush (12,90€ στο lush.gr και στo Golden Hall)

Ένα ξεχωριστό body butter με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας. Οι καρύδες Ινδονησίας μετατρέπονται σε πουρέ, φιλτράρονται και συνδυάζονται με το έξτρα παρθένο έλαιο καρύδας δημιουργώντας μια πλούσια κρέμα καρύδας για κάθε σημείο του σώματος που χρειάζεται απαλότητα. Το λάιμ Περσίας και το άρωμα λεμονομυρτιάς προσθέτουν έναν ξεχωριστό, ονειρεμένο χαρακτήρα σε αυτό το βούτυρο που σου προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση.

Βούτυρο σώματος Πορτοκάλι & Λεβάντα, Messinian Spa (8,50 € στα φαρμακεία)

Βούτυρο σώματος Πορτοκάλι & Λεβάντα, Messinian Spa (8,50 € στα φαρμακεία)

Βούτυρο σώματος πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και κακάο, με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, Πορτοκάλι, Λεβάντα, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνες Β5(πανθενόλη), Α και Ε. Απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει, αναζωογονεί, θρέφει και χαρίζει απαλή και λεία επιδερμίδα.

Περσεφόνη Σουφλέ Σώματος, Fresh Line (17,34 € στo freshline.gr)

Περσεφόνη Σουφλέ Σώματος, Fresh Line (17,34 € στo freshline.gr)

Με αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο, γιασεμί & υλάνγκ-υλάνγκ αυτό το βαθιά ενυδατικό σουφλέ σώματος εγγυάται ευφορία και χαλάρωση από την ένταση και το άγχος. Είναι 93,8% φυσικό και ειδικά σχεδιασμένο για το ξηρό δέρμα, παρέχοντας ισχυρή μαλακτική και ενυδατική δράση και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.
 

Nourishing Body Cream Monoi, Hei Poa (18,24 € στα hondoscenter.gr)

Nourishing Body Cream Monoi, Hei Poa (18,24 € στα hondoscenter.gr)

Δημιουργημένη από λάδι Monoi Ταϊτής, αυτή η παχύρρευστη κρέμα θρέφει και καταπραΰνει την πιο ξηρή επιδερμίδα για 48 ώρες. Η αίσθηση ερεθισμού και "τραβήγματος" καταπραΰνονται αμέσως, η επιδερμίδα ανακτά την απαλότητα και την ελαστικότητά της από την πρώτη κιόλας χρήση. Η κρεμώδης υφή της διεισδύει γρήγορα ενώ αφήνει την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ