Best gift ideas | Τα 5 καλύτερα αρώματα φρεσκάδας που θα ενθουσιάσουν τις φίλες σου στις γιορτές

Φέτος τα Χριστούγεννα δώρισε στις αγαπημένες σου φίλες ένα άρωμα που θα τους φτιάξει - σίγουρα - τη διάθεση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι γιορτές πλησιάζουν και, τι καλύτερο από το να δωρίσεις στις αγαπημένες σου φίλες (ή αδελφή, μαμά, κουμπάρα, νονά) ένα άρωμα; Πραγματικά, το άρωμα ανήκει μεν στις πιο κλασικές ιδέες δώρου, αλλά είναι ταυτόχρονα και μία από τις πιο εγγυημένες αφού αποκλείεται να απογοητεύσεις κανέναν δίνοντάς του άρωμα για δώρο.

Οι πιο δημοφιλείς επιλογές σε μυρωδιές αποτελούν τα φρέσκα αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα και σαπούνι, με το white musk και την ευωδιά των λευκών λουλουδιών να συνθέτουν αυτή τη μοναδική εσάνς και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των γυναικών διαχρονικά. Φυσικά, το τριαντάφυλλο είναι επίσης πολύ αγαπητό στις γυναίκες, ενώ και ο συνδυασμός σανδαλόξυλου και βανίλιας είναι πολύ πετυχημένος.

5 πολυτελή αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα - και θα αγοράζαμε ξανά και ξανά

Πιθανολογούμε ότι γνωρίζεις ήδη ποιο άρωμα μπορεί να θέλει πολύ η κολλητή σου φίλη αλλά και τι μυρωδιές αγαπά γενικότερα. Ακόμα και στην περίπτωση όμως που δεν γνωρίζεις, υπάρχουν ευτυχώς μερικά αρώματα που αποκλείεται να αφήσουν ασυγκίνητη καμία γυναίκα. Πρόκειται για εκείνες τις μυρωδιές που θεωρούνται all-time-classic και γίνονται καθολικά αγαπητές απ' όλους.

Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα αρώματα που αποτελούν την ιδανική επιλογή δώρου φέτος στις γιορτές - ευκαιρία να επωφεληθείς και από τις εκπτώσεις που λογικά θα κάνουν τα καταστήματα καλλυντικών.

Τα 5 καλύτερα body butters με άρωμα φρεσκάδας δεν κοστίζουν πάνω από 20 ευρώ

Τα 5 φρέσκα αρώματα που μπορείς να κάνεις δώρο:

Paradoxe Eau De Parfum, Prada

Tο νέο άρωμα με την υπογραφή της PRADA, προσκαλεί τις γυναίκες να τολμήσουν να εξερευνήσουν τις πολλαπλές διαστάσεις τους, μένοντας πάντα πιστές στον εαυτό τους.

English Pear & Freesia Cologne, Jo Malone

Ένα μπουκέτο από λευκές φρέζιες συνδυάζονται αρμονικά με άγρια τριαντάφυλλα, ζεστό κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο.

Good Girl Eau De Parfum Xmas Collector, Carolina Herrera

Το Good Girl Gold Fantasy Eau de Parfum είναι ένα τολμηρό και εκλεπτυσμένο άρωμα εμπνευσμένο από το μοναδικό όραμα της Carolina Herrera για τη δυαδικότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Signature Naturelle Eau de Parfum, Chloé

Παραμένοντας πιστό στο κύριο συστατικό της σειράς Signature, στο οργανικό τριαντάφυλλο, το Chloe Signature Naturelle Eau de Parfum, είναι ένα ακαταμάχητο λουλουδάτο γυναικείο άρωμα που συνδυάζει τη δύναμη και την ελευθερία της φύσης

Narciso Eau de Parfum Cristal, Narciso Rodriguez

Το άρωμα είναι ένας φόρος τιμής στην λαμπερή θηλυκότητα, αντανακλώντας το εσωτερικό φως της γυναίκας NARCISO, ακριβώς όπως οι όψεις ενός κρυστάλλου που ακτινοβολούν φως και αποκαλύπτουν τη φυσική ομορφιά του.