Follow us

Τα χρώματα σκιών και κραγιόν που κολακεύουν όσο τίποτα άλλο τις ξανθιές γυναίκες

+ Τα makeup tips που κάθε blonde bombshell πρέπει να γνωρίζει.

μακιγιάζ για ξανθιές Splash News/Ideal Image

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που κάνει την Gigi Hadid, την Rosie HW και την Leonie Hanne τόσο εντυπωσιακές; Πέρα από την αδιαπραγμάτευτη ομορφιά τους, σημαντικό ρόλο παίζει και το μακιγιάζ τους, το οποίο είναι πάντα σε χρώματα, που κολακεύουν τη λευκή επιδερμίδα και τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά τους. Ανακάλυψε παρακάτω ποιο είναι το πιο κολακευτικό μακιγιάζ για ξανθιές και μάθε τα χρήσιμα makeup tips που κάθε blonde bombshell πρέπει να γνωρίζει:

Αυτό είναι το χρώμα νυχιών που κάνει κάθε γυναίκα πιο ελκυστική κι ερωτεύσιμη

Μακιγιάζ για ξανθιές | Οι σκιές, τα κραγιόν και τα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο

Σκιές

Οι σκιές που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν από τη συλλογή σου είναι οι καφέ και οι μπρονζέ, οι οποίες τυπικά κολακεύουν όλες τις γυναίκες.

Εξίσου καλές επιλογές είναι οι μπλε, οι πράσινες, οι ροδακινί, οι φούξια, οι θαλασσί και οι μοβ σκιές, ενώ αυτές που καλό θα ήταν να αποφεύγεις είναι οι λευκές, οι περλέ και οι ασημένιες, που το πιο πιθανό είναι να κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει χλωμό.

Τα καρέ κουρέματα που χαρίζουν όγκο και κίνηση στα λεπτά μαλλιά

Μολύβια ματιών

Ό,τι ισχύει για τις σκιές, ισχύει και για τα μολύβια ματιών, με τις jewel tones αποχρώσεις να είναι οι πλέον κολακευτικές. Όσον αφορά τα basics, θα σου προτείναμε να αποφύγεις το μαύρο μολύβι στο καθημερινό μακιγιάζ, που μπορεί να δείχνει "σκληρό" με φόντο την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου. Αντίθετα προτίμησε ένα καφέ μολύβι ματιών, που θα τονίσει το βλέμμα σου χωρίς να δημιουργεί έντονες αντιθέσεις.

Κραγιόν

Τα ροζ κραγιόν, από τα baby pink μέχρι τα πιο έντονα φούξια, αποτελούν μια από τις πλέον κορυφαίες επιλογές για εσένα. Εξίσου κολακευτικά είναι τα ροδακινί και τα mauve κραγιόν.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις το απόλυτο statement μπορείς να πειραματιστείς με κερασί ή πορτοκαλί-κόκκινες αποχρώσεις στα χείλη, ενώ για το καθημερινό μακιγιάζ προτίμησε nude pink αποχρώσεις.

Η συμβουλή μας; Απόφυγε τα πολύ ανοιχτόχρωμα nude κραγιόν, που θα κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει χλωμό και "κουρασμένο".

Ρουζ

Το ρουζ θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας μακιγιάζ για ξανθιές. Για να δώσεις "ζωή" στο πρόσωπό σου, εφάρμοσε ένα ροζ ή ροδακινί ρουζ στα μήλα, ενώ αν θέλεις να του χαρίσεις "ζεστασιά" συνδύασέ το με ένα bronzer κάτω από τα ζυγωματικά, στη γραμμή του πηγουνιού και των μαλλιών.

Τα χρώματα μαλλιών που φωτίζουν εξαιρετικά τα πράσινα μάτια

Bonus Tips

-Αν είσαι φυσική ξανθιά, το πιο πιθανό είναι τα φρύδια σου να είναι πολύ ανοιχτόχρωμα. Μην ξεχνάς να "γεμίζεις" τα κενά χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών, έτσι ώστε να τους χαρίσεις μια πιο πλούσια εμφάνιση.

-Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με αρκετές στρώσεις mascara έτσι ώστε να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου. Αν νιώθεις τολμηρή, πειραματίσου με χρωματιστές mascaras σε μπλε ή ακόμα και μοβ αποχρώσεις.

5 οικονομικά σετ με πινέλα μακιγιάζ που αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ