Follow us

Party look | Τα beauty tips που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίζεις σε κάθε night out

Έξοδος σε μπαρ, κλαμπ ή μουσική σκηνή; Τέσσερις fashion & beauty insiders διασκεδάζουν στην πόλη the CÎROC way και μας δείχνουν τα μυστικά του glam look!

Ciroc mpouzoukia

Ο κόσμος πολύς, η μουσική δυνατή και τα φώτα χαμηλά. Υπό αυτές τις συνθήκες τι μπορείς να κάνεις για να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος; Τα κορίτσια του CÎROC Squad είναι η καλύτερη έμπνευση για τα looks μας στις celebrational στιγμές! Χαρά Παππά, Κέισι Μίζιου, Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη με την πιο playful διάθεση και glam looks ετοιμάζονται να γιορτάσουν με δυνατές βραδινές εξόδους στην πόλη #CÎROCyourCity style και μας δείχνουν τα δικά τους μυστικά για το τέλειο βραδινό μακιγιάζ και τα πιο eye catching χτενίσματα, που θα κάνουν όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου στην επόμενη έξοδό σου.

Το βραδινό μακιγιάζ που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις

Επιδερμίδα

Βραδινή έξοδος σημαίνει λαμπερή επιδερμίδα. Αυτό το γνωρίζουν καλά τα κορίτσια του CÎROC Squad όπως και το πώς θα λάμπει το πρόσωπό τους κάτω από τα φώτα, είτε βρίσκονταν πρώτο τραπέζι πίστα στο Romeo είτε στο Dybbuk για χορό.

How to: Αφού δημιουργήσεις έναν αψεγάδιαστο καμβά με το foundation, το concealer και την πούδρα, εφάρμοσε το bronzer για να "ζεστάνεις" την επιδερμίδα σου και να σμιλεύσεις τα χαρακτηριστικά σου. Μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις λίγο ρουζ στα μήλα και φυσικά ένα highlighter ψηλά στα ζυγωματικά, που θα κάνει το πρόσωπό σου να λάμπει κάτω από τα φώτα του κλαμπ.

Party look | Τα beauty tips που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίζεις σε κάθε night out

Μάτια

Ωραία τα κλασικά smokey eyes, αν θέλεις όμως να κάνεις όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου μόλις μπεις στο χώρο, τότε θα πρέπει να επιστρατεύσεις τα μεγάλα μέσα a.k.a. τις ιριδίζουσες και glitter σκιές της συλλογής σου. Εφάρμοσε την αγαπημένη σου απόχρωση - τα κορίτσια του CÎROC Squad επέλεξαν μπλε ή ασημί που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών) στο κινητό βλέφαρο για ένα εντυπωσιακό pop of colour αλλά και ένα υγρό glittery eyeliner που δημιούργησε τα πιο eye catching wings. Ό,τι και να επιλέξεις, η τελική πινελιά του μακιγιάζ σου δεν μπορεί παρά να δοθεί με μερικές γενναιόδωρες στρώσεις μαύρης mascara. Ένταση, boldness και sparkle, τα χαρακτηριστικά και της τολμηρής CÎROC, δίνουν το beat και στο μακιγιάζ μας στις εξόδους the CÎROC way.

Ciroc mpouzoukia

Χείλη

Μοντέρνο στυλ και luxury αποτέλεσμα - Tα κορίτσια του CÎROC Squad γνωρίζουν πώς θα αποφύγουν τις "παραφωνίες" και τις υπερβολές στο βραδινό μακιγιάζ για ένα εκλεπτυσμένο look. Απόφυγε τα κλασικά κόκκινα κραγιόν κι ολοκλήρωσε το look σου με ένα nude κραγιόν με satin ή glossy φινίρισμα.

Ιnsider's tip: Μην ξεχάσεις να ψεκάσεις το πρόσωπό σου με ένα setting spray για να βεβαιωθείς ότι το βραδινό μακιγιάζ σου θα διατηρηθεί αψεγάδιαστο -όσες ώρες και να λείψεις από το σπίτι.

ciroc club

Τα ιδανικά χτενίσματα για να ολοκληρώσεις το look σου

Το classy hairstyle που μπορείς να επιλέξεις για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου είναι τα κλασικά bed head waves ή με άλλα λόγια οι επιμελώς ατημέλητοι κυματισμοί, που πάντα δείχνουν αθεράπευτα σαγηνευτικοί. Ένα χτένισμα που δείχνει πάντα κολακευτικό είναι και ένα updo, που επιτρέπει στο μακιγιάζ και το outfit σου να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Ένα glam φανταχτερό headpiece μπορεί να γίνει το στοιχείο που θα κλέψει την παράσταση.

#CÎROCyourCity

Διασκέδαση, καλή και παιχνιδιάρικη διάθεση, δυνατή παρέα, glam στυλ και playful party looks! Αυτά είναι τα στοιχεία για να περάσεις υπέροχα στις πιο celebrational στιγμές με φίλους, ενώ η εκλεπτυσμένη και premium γεύση της βότκας CÎROC συνοδεύει με τον πιο luxury τρόπο τις στιγμές αυτές!

Ciroc mpouzoukia

Το CÎROC Squad μας έδειξε τον τρόπο για διασκέδαση στην πόλη the CÎROC way!

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr