Follow us

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το πιο κομψό μανικιούρ των φετινών Χριστουγέννων

Το χρώμα που θα σε αναδείξει στην πιο stylish του ρεβεγιόν.

Ελένη Φουρέιρα Instagram

Τι κι αν περιμένει το πρώτο της παιδί, η Ελένη Φουρέιρα παραμένει μία από τις πιο stylish Ελληνίδες celebrities. Με όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram αποδεικνύει περίτρανα ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έχει βρει τον τρόπο να μένει πιστή στο στιλ της, αποτελώντας για τους θαυμαστές μια αστείρευτη πηγή fashion και beauty έμπνευσης.

Αυτό είναι το πιο διαχρονικό μανικιούρ για κοντά νύχια

Ούσα πλήρως ενημερωμένη για όλες τις νεότερες τάσεις, πρόσφατα έβαψε τα νύχια της στο it χρώμα της σεζόν, δίνοντας όμως το δικό της twist στο trend. Η Ελένη Φουρέιρα έβαψε τα squoval (square + oval) νύχια της με ένα μπορντό βερνίκι, το οποίο αντί για ένα απλό glossy φινίρισμα, είχε ένα πολύ ενδιαφέρον μεταλλικό finish, που έκανε το μανικιούρ της να δείχνει εξαιρετικά γιορτινό και glam.

Να σημειώσουμε εδώ ότι τα μεταλλικά φινιρίσματα στο μανικιούρ θεωρούνται μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Στο show του σχεδιαστή Sergio Hudson, αλλά και σε εκείνο του οίκου Bronx and Banco, τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk έχοντας διακριτικά λαμπερά ασημί νύχια, ενώ ο οίκος Hermès συνόδευσε τη FW22-23 συλλογή του με μπρονζέ μανικιούρ.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που έχει γίνει ανάρπαστο σε όλα τα nail salons παγκοσμίως

Όποια απόχρωση και να επιλέξεις φέτος τις γιορτές, το μόνο σίγουρο είναι ότι, όπως αποδεικνύουν όλα τα πιο πρόσφατα runway και celebrity looks, τα metallics δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα flashy, όπως πιστεύαμε στο παρελθόν.

Δες το γιορτινό nail look της:

Winter Manicure | 5 χρώματα που κάνουν θραύση αυτήν την στιγμή στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ