Follow us

Λένα Δροσάκη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που της έκανε δώρο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην αρχή της σχέσης τους

+ Το γαλλικό άρωμα που φοράει περισσότερο αυτήν την περίοδο.

Λένα Δροσάκη άρωμα NDP

Τα αρώματα έχουν τη μοναδική ιδιότητα να ξυπνούν αναμνήσεις και με ένα μόνο ψεκασμό να μας μεταφέρουν νοητά στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας. Ακριβώς αυτό συμβαίνει στη Λένα Δροσάκη όταν μυρίζει το αγαπημένο της άρωμα, εκείνο που της είχε χαρίσει στο παρελθόν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Τόνια Σωτηροπούλου | Το άκρως θηλυκό άρωμα που φορά εδώ και 20 χρόνια

Το αγαπημένο άρωμα της Λένας Δροσάκη

Όπως μας λέει η ίδια το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που της είχε κάνει δώρο ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, πριν ακόμα παντρευτούν. Ο λόγος για το Manifesto Eau De Parfum του οίκου Yves Saint Laurent Beauty με πράσινες νότες, γιασεμί και σανταλόξυλο. "Μου θυμίζει την αρχή της σχέσης μας", εξηγεί.

Λένα Δροσάκη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που της έκανε δώρο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην αρχή της σχέσης τους

Όπως εξομολογείται όμως πλέον δεν το φορά σχεδόν ποτέ, καθώς είναι πολύ βαρύ. "Μετά την εγκυμοσύνη δεν μπορώ καθόλου τις βαριές μυρωδιές. Μ' αρέσει πολύ αλλά δυστυχώς δεν το αντέχω πια", λέει.

Ευγενία Σαμαρά | Τα 3 δροσερά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Αν και στην καρδιά της τίποτα δεν θα πάρει τη θέση του, στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της αντικαταστάθηκε με μία άλλη δημιουργία του οίκου Yves Saint Laurent Beauty, το Mon Paris Eau de Parfum.

Λένα Δροσάκη άρωμα

Πρόκειται για ένα άκρως θηλυκό άρωμα εμπνευσμένο από την πόλη των εραστών, το Παρίσι. Ανάμεσα στο πάθος και την ελευθερία, την τόλμη και την θηλυκότητα, το άρωμα αναμειγνύει τον αισθησιασμό του musk, τον υπνωτισμό της συμφωνίας Datura, τη φρεσκάδα των ανθών πορτοκαλιάς και του γιασεμιού, την γλυκύτητα της φράουλας, του βατόμουρου, του αχλαδιού και της βανίλιας και την εξαιρετική ένταση του πατσουλί δημιουργώντας ένα εξαιρετικά σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Όποιο άρωμα και να επιλέξει τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι μένει πιστή στον οίκο YSL Beauty.

Θάλεια Ματίκα | Το αισθησιακό και μυστηριώδες άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ