Follow us

Οι καλύτερες κρέμες προσώπου με βιταμίνη C που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Για μείωση των καφέ κηλίδων, λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

κρέμα προσώπου με βιταμίνη C Istock Photo

Μεταξύ των βιταμινών, η C είναι ίσως η πιο δημοφιλής με ολοένα και περισσότερες εταιρίες καλλυντικών να την εντάσσουν στις φόρμουλες των προϊόντων τους. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις την καλύτερη κρέμα προσώπου με βιταμίνη C. Μερικές από τις πιο ποιοτικές επιλογές βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά σου, στο φαρμακείο της γειτονιάς:

Οι 5 καλύτερες κρέμες για σημάδια ακμής που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Γιατί να εντάξεις μια κρέμα προσώπου με βιταμίνη C στη ρουτίνα σου;

Μια κρέμα προσώπου με βιταμίνη C αποτελεί την ιδανική προσθήκη στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης κάθε τύπου επιδερμίδας. Η πολύτιμη αυτή βιταμίνη προσφέρει ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία, χαρίζει λάμψη, απαλύνει τυχόν δυσχρωμίες, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και περιορίζει τη φλεγμονή. Επιπλέον, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης απαλύνοντας έτσι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και επανόρθωσης.

Οι 7 καλύτερες κρέμες ματιών με υαλουρονικό οξύ που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες προσώπου με βιταμίνη C στο φαρμακείο

Brightening Vit-C Gel Cream, Youth Lab

Brightening Vit-C Gel Cream, Youth Lab

Με σταθεροποιημένo L-Ασκορβικό Οξύ (βιταμίνη C) και τεχνολογία “water gel”, η Brightening Vit-C Gel Cream ενισχύει τον όγκο και την πυκνότητα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος ενώ αποκαθιστά τη φωτεινότητα και τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας.

Redermic C, La Roche-Posay

Redermic C, La Roche-Posay

Το REDERMIC C συνδυάζει καθαρή βιταμίνη C με κατακερματισμένο υαλουρονικό οξύ και μανόζη για μείωση των ρυτίδων, ενίσχυση της σφριγηλότητας του δέρματος και πιο ομοιόμορφο τόνο δέρματος.

Liftactiv Collagen Specialist, Vichy

Liftactiv Collagen Specialist, Vichy

Εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά δερματολογικά συστατικά, όπως βιοπεπτίδια και βιταμίνη C, η Liftactiv Collagen Specialist ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, διορθώνοντας τα αποτελέσματα της απώλειας του κολλαγόνου. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα και τη λάμψη της, ενώ οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και οι καφέ κηλίδες μειώνονται αισθητά.

Wild Rose Brighter Days Intense-Cream, KORRES

Wild Rose Brighter Days Intense-Cream, KORRES

Η κρέμα ημέρας της σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο της KORRES ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα χάρη στο έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, που περιέχει. Πρόκειται για ένα έλαιο πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά, το οποίο προέρχεται από τους καρπούς του λουλουδιού που έχουν εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C -9 φορές υψηλότερη περιεκτικότητα από αυτή ενός χυμού πορτοκαλιού-, ενώ είναι πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α. 

Vinergetic C+ 3 In 1 Vitamin C Energy Moisturizer, Caudalie

Vinergetic C+ 3 In 1 Vitamin C Energy Moisturizer, Caudalie

Σταθεροποιημένη 4 φορές για να διαφυλαχθεί η δράση της στο χρόνο και να γίνει ακόμα πιο βιοδιαθέσιμη, η βιταμίνη C+ της Caudalie εισχωρεί εύκολα στην επιδερμίδα και απελευθερώνει όλη τη δύναμή της: Φωτίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την προστατεύει από τη ρύπανση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ