Follow us

Η Μελίνα Νικολαΐδη μόλις έγινε ξανθιά | Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της 18χρονης που δεν περίμενε κανείς

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι πραγματικά αγνώριστη.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαίδη Instagram

Μία τεράστια αλλαγή αποφάσισε να κάνει στην εμφάνισή της η Μελίνα Νικολαΐδη. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, που τους τελευταίους μήνες ζει και σπουδάζει μόνιμα στο εξωτερικό, φαίνεται πως εν όψει της νέας χρονιάς αποφάσισε να επισκεφθεί το κομμωτήριο ανανεώνοντας πλήρως την εμφάνισή της.

Αγνώριστη η Εύα Αντωνοπούλου με ολοκαίνουριο κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή make up artist και χρόνια συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή, Βάσω Νακοπούλου, δημοσίευσε στα προσωπικά της social media μία σειρά φωτογραφιών της 18χρονης, στις οποίες απεικονίζεται με ένα εντελώς διαφορετικό look από αυτό με το οποίο την έχουμε συνηθίσει.

Πιο ξανθιά από ποτέ, η Μελίνα Νικολαΐδη πόζαρε για πρώτη φορά στον φωτογραφικό φακό με τα νέα της κατάξανθα μαλλιά, τα οποία την κάνουν να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή. Η ίδια μάλιστα, ανέδειξε το νέο της χρώμα μαλλιών με έντονο μακιγιάζ και καλοσχηματισμένα φρύδια, τα οποία μάλιστα άφησε στο φυσικό τους χρώμα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη μόλις έγινε ξανθιά | Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της 18χρονης που δεν περίμενε κανείς
Μελίνα Νικολαΐδη
Μελίνα Νικολαΐδη

Το άλλοτε μελαχρινό κορίτσι φαίνεται πως θέλησε να πειραματιστεί με την εμφάνισή της, ωστόσο δε γνωρίζουμε με σιγουριά αν αυτή η αλλαγή είναι μόνιμη. Η ίδια ενδέχεται να φόρεσε κάποια περούκα καλής ποιότητας, είτε να δοκίμασε κάποιο φίλτρο από αυτά που σου αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών. Όπως και να έχει πάντως, η Μελίνα Νικολαΐδη δείχνει να μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε και αν φορέσει ή επιλέξει να κάνει στην εμφάνισή της.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το πιο κομψό μανικιούρ των φετινών Χριστουγέννων

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ