Follow us

3 κομψά κουρέματα για λεπτά, μακριά μαλλιά που θα γίνουν viral στο Instagram τους επόμενους μήνες

Αυτά τα κουρέματα θα χαρίσουν κίνηση και όγκο στα λεπτά μαλλιά.

Rosie Huntington Whiteley Instagram

Έχεις μακριά, λεπτά μαλλιά και αναρωτιέσαι ποιο κούρεμα (για λεπτά μαλλιά) είναι το καταλληλότερο, όχι μόνο για να τα ανανεώσεις, αλλά και για να τους χαρίσεις άφθονο όγκο και κίνηση; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι θες αλλά και τι θα σου αρέσει, καθώς έχουμε ήδη μαντέψει ποια hairstyles θα επικρατήσουν - και θα ζητούν όλες - τους επόμενους μήνες.

Όπως συμβαίνει διαχρονικά με τις περισσότερες γυναίκες, ο όγκος και το μάκρος είναι τα δύο κυριότερα χαρακτηριστικά που επιθυμούν για τα μαλλιά τους. Συνήθως όμως, το μάκρος κάνει τα μαλλιά να δείχνουν άτονα, χωρίς κίνηση και νεύρο, κυρίως εξαιτίας του βάρους που έχει η τρίχα καθώς μακραίνει. Αν τώρα έχεις και λεπτή τρίχα, είναι ακόμα πιο πιθανό τα μαλλιά να δείξουν μονότονα και κάπως...βαρετά, όταν το μόνο που θες είναι αυτά τα sexy hair που θαυμάζεις στα social media.

Βάσια Κωσταρά | Το μοντέρνο κούρεμά της που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Ευτυχώς, σού έχουμε νέα: υπάρχουν διάφορες τεχνικές στο κομμωτήριο που μπορούν να χαρίσουν άφθονο όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά. Ένας καλός hairstylist μπορεί να σε συμβουλεύσει σχετικά, κρίνοντας τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, όμως υπάρχουν ορισμένα κουρέματα που πραγματικά θα αναζωογονήσουν τα μακριά, λεπτά μαλλιά σου. Αν σου κεντρίσαμε την προσοχή, συνέχισε να διαβάζεις.

#1. 90s Layered Cut

Πρόκειται για ένα κούρεμα με καταβολές από τα 90s και με ένα πολύ διακριτικό φιλάρισμα, το οποίο επιλέγουν συνήθως γυναίκες με πολύ μακριά μαλλιά, που θέλουν όγκο και κίνηση, όμως δεν θέλουν να αφαιρέσουν μήκος. Το ελαφρύ φιλάρισμα γίνεται κυρίως στις μπροστινές τούφες και ξεκινά από τη μέση και κάτω (όχι ψηλότερα), ενώ μπορεί να υπάρχουν και μακριές αφέλειες ή φράντζες που πλαισιώνουν το πρόσωπο δεξιά κι αριστερά.

Η Δούκισσα Νομικού με wispy bangs | Οι αφέλειες που θα ζήλευε και η πιο κομψή Γαλλίδα

#2. Bombshell hair

Ο ορισμός του sexy, big hair, το "bombshell cut" σε προδιαθέτει ήδη από την ονομασία του: "μαλλιά σεξοβόμβας". Ίσως μαντεύεις πώς πρέπει να γίνει το κούρεμα: έντονο φιλάρισμα σε όλα τα μαλλιά, που ξεκινά ωστόσο από το ύψος του πηγουνιού και κάτω, αλλά και εσωτερικό (κρυφό) φιλάρισμα για έξτρα όγκο, χωρίς να αφαιρεθεί μήκος. Οι αφέλειες είναι προαιρετικές ενώ το φορμάρισμα με βούρτσα θα ενισχύσει τον όγκο και την κίνηση.

#3. French Fringe

Οι γαλλικές αφέλειες έρχονται να αντικαταστήσουν δειλά δειλά τα curtain bangs. Ποια η διαφορά τους; Είναι πιο "γεμάτες", χωρίς όμως να καλύπτουν ολόκληρο το μέτωπο όπως οι κλασικές αφέλειες, ξεπερνούν το ύψος των φρυδιών, καλύπτοντας ορισμένες φορές και τα μάτια, ενώ είναι κομμένες σε διαφορετικά μήκη για να επιτευχθεί αυτό το effortless look των Γαλλίδων. Αυτό το εφέ των μαλλιών που πέφτουν στο πρόσωπο είναι και το μικρό μυστικό των γυναικών με λεπτά μαλλιά για να κάνουν την κουπ τους να φαίνεται πιο πλούσια. Περιττό να πούμε ότι είναι ένα απόλυτα french cut, που θα ζητούσε κάθε Παριζιάνα από τον κομμωτή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ