Follow us

More Power To Her | Η Ρέα Τουτουνζή άφησε γκρίζα τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Η πρώην Σταρ Ελλάς είναι για μία ακόμα φορά ένα βήμα πιο μπροστά από τα εγχώρια δεδομένα.

MissBloom TEAM
Ρέα Τουτουντζή Papadakis Press

Η Ρέα Τουτουνζή είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική showbiz. Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα της εποχής της δεν ακολούθησε την girly/bombshell οδό. Για την ακρίβεια, ήταν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τα εγχώρια δεδομένα.

Grey is the new sexy | 8 Ελληνίδες celebrities που άφησαν φυσικά τα γκρίζα μαλλιά τους

Ήταν μία από τις πρώτες Ελληνίδες celebrities, που υιοθέτησε το à la garçonne κούρεμα, κάνοντάς το μέρος του signature look της κι αποδεικνύοντας ότι τα "αντρικά" κουρέματα μπορούν να δείχνουν εξαιρετικά σαγηνευτικά. Μέσα στα χρόνια, πειραματίστηκε επίσης αρκετά και με το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας από platinum blonde και μαύρες, μέχρι τιρκουάζ(!) αποχρώσεις.

Σήμερα η 48χρονη πρώην Στάρ Ελλάς κάνει για μία ακόμα φορά τη διαφορά, αφήνοντας φυσικά τα γκρίζα μαλλιά της, κάτι που ελάχιστες κυρίες της ελληνικής showbiz έχουν τολμήσει. Μάλιστα υιοθέτησε ένα ακόμα πιο κοντό pixie cut, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Κάτια Δανδουλάκη υιοθέτησε το "έξυπνο" κούρεμα που κρύβει χρόνια από το πρόσωπο

Ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε η Sarah Jessica Parker, η Helen Mirren και η Andie MacDowell, η Ρέα Τουτουνζή αποφάσισε να "αγκαλιάσει" τη φυσική γήρανση των μαλλιών της, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και au naturel μπορεί να δείχνει το ίδιο (αν όχι περισσότερο!) όμορφη. More power to her!

Δες το νέο γκρι pixie hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ